Heb jij een mooi project voor De Visgraat Specialist?

Offerte aanvragen

Bas van der Kroef

Eigenaar/gediplomeerd meesterparketteur

Als klein kind liep Bas al met een klein lakrolletje achter zijn vader aan en in 2000 begon hij zelf met het vak. Niet direct in het familiebedrijf, want mijn vader vond dat ik eerst ergens anders ervaring op moest doen. Daar vulde Ben von Hebel een mooie rol. Een paar jaar later startte hij alsnog bij BRN Parket omdat het steeds drukker werd. Weer een paar jaar later werd hij mede-eigenaar en inmiddels is Jan van der Kroef met zijn inmiddels 63 jaar als inlener nog steeds van waarde.

Met passie voor traditionele parket/visgraatvloeren hopen wij deze combinatie nog jaren door te kunnen zetten.

Ben von Hebel

Eigenaar/gediplomeerd meesterparketteur

Ben von Hebel De Visgraat Specialist tot 2023 op het gebied van het uitwerken van ingewikkelde en gedetailleerde ontwerpen van banden en biezen. Samen met ontwerpster Anne Tombeur stond hij jarenlang garant voor “haute couture” designvloeren. Voor vele klassieke en geometrische patronen wordt hij gevraagd alsmede voor restauratie van oude vloeren en het opknappen van beschadigde houten vloeren.

Vele woonkamers, kantoorpanden en winkels in Utrecht, Amsterdam en omstreken zijn al voorzien van een BRN/von Hebel parketvloer. Het leggen van de vloeren laten we inmiddels over aan vakmannen die perfect uitvoeren wat wij bedacht hebben.

Onze jongens

Alle collega’s hebben enorm veel passie voor wat ze doen, ongeacht hun ervaring. De een werkt al meer dan 10 jaar voor de visgraat specialist, de ander komt pas net kijken. Desondanks is het een hechte club die het leggen van vloeren in het bloed zit.

Parketleggers uit IJsselstein

Tot 2023 was Ben von Hebel De Visgraat Specialist. Vanwege gezondheidsredenen besloot hij een stapje terug te doen en Bas van der Kroef (een oud medewerker) te benaderen. Bas heeft dezelfde passie en inmiddels ook al ruim 20 jaar ervaring in het leggen van houten patroonvloeren. Met gedegen kennis van houtsoorten, technieken, werking en afwerking kan hij snel inschatten hoe een vloer in je ruimte het best tot zijn recht komt. Graag stellen we ons nog even apart voor:

Offerte aanvragen

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN