Snel advies?

Bel 030-2074333

Bereken jouw prijs

Ben je overtuigd en wil je een visgraat vloer laten leggen? Dan kom je ongetwijfeld met de vraag: “Wat dit gaat kosten?” Gemiddeld komt een kwaliteitsparketvloer uit op een bedrag tussen de €140 en €180 per vierkante meter inclusief BTW. De prijs is sterk afhankelijk van de gekozen sortering, de bestaande ondervloer en de afwerking. Heb je vragen over je vloer offerte? Wij helpen je graag verder. Bel naar 030-2074333 of stuur een e-mail naar info@devisgraatspecialist.nl en bespreek de mogelijkheden.

Voordelen rekentool

  • Bereken de exacte prijs van je vloer via de rekentool
  • Vraag kosteloos monstermateriaal aan
  • Krijg vrijblijvend advies van De Visgraat Specialist

Liever snel een offerte aanvragen?

Vraag je geheel vrijblijvend een offerte aan bij De Visgraat Specialist, dan ontvang je binnen 24 uur reactie. Vervolgens nodigen we je graag uit voor een persoonlijk bezoek aan onze showroom, waar we samen onder het genot van een goede kop koffie de beschikbare vloerstalen kunnen bekijken en je op basis daarvan graag helpen bij het maken van een keuze.

Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte van de ruimte is van belang. Daar kan ons team je goed in adviseren.

Vraag een offerte aan
m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox

Houd rekening met 5% zaagverlies. Genoemde totaalprijs is inclusief 21% BTW. Inclusief is ook het schuren, voorstrijken en verlijmen van de ondervloer waar dat vereist is. Kies je voor het Hongaarse Punt patroon, reken dan op 10% meerprijs. Maak een afspraak met De Visgraat Specialist door te bellen naar 030-2074333 of een e-mail te sturen naar info@devisgraatspecialist.nl. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de maten in te meten en om je keuzes door te spreken.