Prijzen en Rekentool

Vakmanschap voor €130 tot €150 per m25 Bent u overtuigd en wilt u een houten visgraat vloer laten leggen? Dan komt u ongetwijfeld met de vraag wat dit gaat kosten. Gemiddeld komt een kwaliteits parketvloer uit op een bedrag tussen de €130 en €150 per vierkante meter inclusief BTW. De prijs is sterk afhankelijk van de gekozen sortering, de bestaande ondervloer en de afwerking. Als u al uw specifieke wensen op een rijtje hebt kunt u de prijs van uw visgraat vloer via onze rekentool hier onder exact berekenen. U kunt er ook een beetje mee spelen, u kunt dan zelf zien welke opties goedkoper of duurder uitvallen. Dat kan nog behoorlijk veel verschil uitmaken. Neem er de tijd voor en laat ons weten wat u wil. Daarna kunt u nog, zonder enige kosten, alle kanten op, een bezoek afspreken, monstermateriaal bekijken en advies vragen aan de Visgraat Specialist. Let wel: Bij onze prijsberekening gaan we uit van een goede en vlakke ondervloer. Bij ons eerste bezoek zullen we de ondervloer inspecteren.

Offerte rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van uw visgraat vloer

 

Specificaties


m2


mPrijs

TypePrijs
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Roken
Randafwerking
Monteren
Prijs per M2-
Prijs randafwerking-
Prijs totaal-

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. Als u uw e-mail adres achterlaat dan krijgt u de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox
Houdt u rekening met 5% zaagverlies. Genoemde totaalprijs is inclusief 21% BTW. Inclusief is ook het schuren, voorstrijken en verlijmen van de ondervloer waar dat vereist is. Kiest u voor het Hongaarse Punt patroon, reken dan op 10% meerprijs. Maak een afspraak met De Visgraat Specialist:
telefoon: 06-53409637
e-mail: info@devisgraatspecialist.nl
Hij zal vrijblijvend langs komen om de maten in te meten en om uw keuzes door te spreken.
telefoon: 06 – 53 40 96 37
rekentoolstuur een mail