Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Stuur ons een bericht

De Visgraat Specialist voor alles op het gebied van parketvloeren.

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze steeds vernieuwde kennis op het gebied van parket zijn wij dé expert. Heb je een vraag over de mogelijkheden van parket in je woning of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.

Prijzen

Ben je overtuigd en wil je een houten visgraat vloer laten leggen? Dan kom je ongetwijfeld met de vraag wat dit gaat kosten. Gemiddeld komt een kwaliteits parketvloer uit op een bedrag tussen de €140 en €180 per vierkante meter inclusief BTW. De prijs is sterk afhankelijk van de gekozen sortering, de bestaande ondervloer en de afwerking. Als je al je specifieke wensen op een rijtje hebt kun je de prijs van je visgraat vloer via onze rekentool hier onder exact berekenen. Je kunt er ook een beetje mee spelen, je kunt dan zelf zien welke opties goedkoper of duurder uitvallen. Dat kan nog behoorlijk veel verschil uitmaken. Neem er de tijd voor en laat ons weten wat je wil. Daarna kun je nog, zonder enige kosten, alle kanten op, een bezoek afspreken, monstermateriaal bekijken en advies vragen aan de Visgraat Specialist. Let wel: Bij onze prijsberekening gaan we uit van een goede en vlakke ondervloer. Bij ons eerste bezoek zullen we de ondervloer inspecteren.

Visgraat-pvc-badkamer

Offerte rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox

Houd rekening met 5% zaagverlies. Genoemde totaalprijs is inclusief 21% BTW. Inclusief is ook het schuren, voorstrijken en verlijmen van de ondervloer waar dat vereist is. Kies je voor het Hongaarse Punt patroon, reken dan op 10% meerprijs. Maak een afspraak met De Visgraat Specialist:
telefoon: 030-2074333
e-mail: info@devisgraatspecialist.nl
Hij zal vrijblijvend langs komen om de maten in te meten en om je keuzes door te spreken.