Project omschrijving

Heb jij ook een mooi project voor ons of behoefte aan advies?

Bel 030-2074333

Brede visgraat vloer – Select

In dit appartement hebben we een geluid reducerende rubber ondervloer geplaatst met daarop een 2 laags visgraat van 12×60 cm. Vervolgens in een olie afgewerkt voor de finishing touch.
  • Houtsoort: Eiken Select 2 laags visgraat 13 mm dik toplaag 4 mm 12x 60 cm.
  • Ondervloer : Uzin RR 188 3 mm dik geluid reducerend ( zie Downloads)
  • Afwerking: Rubio monocoat 2c Oyster

Foto’s van dit project

brede visgraat vloer
brede visgraat vloer plaatsen

Bezoek onze showroom

Bij De Visgraat Specialist kun je een ruim assortiment vloerstalen en voorbeelden van legpatronen bekijken. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Daar kan de Visgraat Specialist je goed in adviseren.

Plan je bezoek
buitenkant showroom visgraat specialist
voorbeelden vloeren showroom visgraat specialist
vloerstalen showroom visgraat specialist
vloer voorbeelden showroom visgraat specialist
voorbeel showroom visgraat specialist
Plan je bezoek

Waarom kiezen voor een brede visgraat vloer?

Een brede visgraat vloer straalt tijdloze elegantie uit en voegt een vleugje luxe toe aan elk interieur. Met het opvallende patroon, waarbij de langwerpige planken in een hoek van 45 graden zijn gelegd, creëert de visgraat vloer een visueel speels effect en geeft het de ruimte een gevoel van dynamiek. Het gebruik van bredere planken voegt een modern tintje toe aan dit klassieke patroon, waardoor de vloer zowel traditioneel als eigentijds aanvoelt. Dit type visgraat vloer is niet alleen een esthetische keuze, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Dit maakt het een praktische en stijlvolle keuze voor verschillende interieurstijlen. Zowel zakelijk als in woningen.

Vrijblijvende offerte aanvragen