Project omschrijving

Heb jij ook een mooi project voor ons of behoefte aan advies?

Bel 030-2074333

Traditioneel eiken blokmotief vloer – Hilversum

Een traditioneel eiken patroonvloer is gemaakt van eikenhout en heeft vaak een klassiek ontwerp. Voorbeelden van patronen zijn visgraat, Hongaarse punt, chevron en blokmotief. Tijdens dit project mochten we een prachtig blokmotief plaatsen. Deze vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en tijdloze uitstraling, passend bij diverse interieurstijlen.

Foto’s van dit project

eiken vloer visgraat
eiken vloer visgraat specialist

Bezoek onze showroom

Bij De Visgraat Specialist kun je een ruim assortiment vloerstalen en voorbeelden van legpatronen bekijken. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Daar kan de Visgraat Specialist je goed in adviseren.

Plan je bezoek
buitenkant showroom visgraat specialist
voorbeelden vloeren showroom visgraat specialist
vloerstalen showroom visgraat specialist
vloer voorbeelden showroom visgraat specialist
voorbeel showroom visgraat specialist
Plan je bezoek

Waarom kiezen voor een traditioneel eiken patroonvloer?

Mensen kiezen vaak voor een traditioneel eiken patroonvloer vanwege verschillende redenen:

  1. Esthetiek: Traditionele eiken patroonvloeren hebben een tijdloze en klassieke uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen. Ze voegen warmte en karakter toe aan een ruimte.
  2. Duurzaamheid: Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid, waardoor het een geschikte keuze is voor vloeren die lang meegaan, zelfs in druk belopen gebieden.
  3. Veelzijdigheid: De verscheidenheid aan patronen, zoals visgraat, Hongaarse punt en chevron, biedt keuzemogelijkheden die passen bij verschillende smaken en ontwerpen.
  4. Investering: Eiken vloeren kunnen de waarde van een woning verhogen. Ze worden vaak gezien als een duurzame en aantrekkelijke investering in het huis.
  5. Onderhoud: Eikenhout is relatief gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig reinigen en onderhouden kunnen de levensduur van de vloer verlengen.
  6. Tijdloosheid: Traditionele patronen hebben vaak een tijdloze aantrekkingskracht, waardoor ze minder onderhevig zijn aan modegrillen en langer actueel blijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen