Project omschrijving

Heb jij ook een mooi project voor ons of behoefte aan advies?

Bel 030-2074333

Vloer met hexagon patroon laten leggen

Hexagon vloer (kubusvloer) in bargedeelte van het Polmanshuis te Utrecht! Eiken 1bis, afwerking Monocoat kleur Havannah…. Naast visgraat en Hongaarse Punt, legt de Visgraatspecialist ook andere patroonvloeren…

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Hexagon (kubusvloer)

Bezoek onze showroom

Bij De Visgraat Specialist kun je een ruim assortiment vloerstalen en voorbeelden van legpatronen bekijken. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Daar kan de Visgraat Specialist je goed in adviseren.

Plan je bezoek
buitenkant showroom visgraat specialist
voorbeelden vloeren showroom visgraat specialist
vloerstalen showroom visgraat specialist
vloer voorbeelden showroom visgraat specialist
voorbeel showroom visgraat specialist
Plan je bezoek

Wat is een hexagon vloer?

Een hexagon is een type vloerbedekking die bestaat uit zeshoekige tegels of planken die in een patroon zijn gerangschikt om een unieke en opvallende uitstraling te creëren. Dit zeshoekige patroon kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals keramiek, porselein, natuursteen, hout of zelfs vinyl. Het unieke kenmerk van de vloer is de zeshoekige vorm van de individuele tegels.

Het patroon waarin de zeshoekige tegels worden geplaatst, kan variëren, van een regelmatig patroon waarbij alle tegels op een uniforme manier zijn gerangschikt tot meer complexe ontwerpen waarin tegels van verschillende kleuren of maten worden gecombineerd om mozaïekachtige patronen te creëren.

Vloeren van eikenhout zijn populair vanwege hun prachtige uiterlijk en kunnen worden gebruikt in verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. Wij passen ze vaak toe in badkamers, keukens, woonkamers en andere ruimtes waar een opvallende vloerbedekking gewenst is. Het gebruik van hexagonale tegels kan een ruimte een gevoel van elegantie en originaliteit geven.

Vrijblijvende offerte aanvragen