Project omschrijving

Hexagon vloer – Polmanshuis Utrecht

Vloer met hexagon patroon laten leggen

Hexagon vloer (kubusvloer) in bargedeelte van het Polmanshuis te Utrecht! Eiken 1bis, afwerking Monocoat kleur Havannah…. Naast visgraat en Hongaarse Punt, legt de Visgraatspecialist ook andere patroonvloeren…

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Hexagon (kubusvloer)

Wat is een hexagon vloer?

Een hexagon is een type vloerbedekking die bestaat uit zeshoekige tegels of planken die in een patroon zijn gerangschikt om een unieke en opvallende uitstraling te creëren. Dit zeshoekige patroon kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals keramiek, porselein, natuursteen, hout of zelfs vinyl. Het unieke kenmerk van de vloer is de zeshoekige vorm van de individuele tegels.

Het patroon waarin de zeshoekige tegels worden geplaatst, kan variëren, van een regelmatig patroon waarbij alle tegels op een uniforme manier zijn gerangschikt tot meer complexe ontwerpen waarin tegels van verschillende kleuren of maten worden gecombineerd om mozaïekachtige patronen te creëren.

Vloeren van eikenhout zijn populair vanwege hun prachtige uiterlijk en kunnen worden gebruikt in verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. Wij passen ze vaak toe in badkamers, keukens, woonkamers en andere ruimtes waar een opvallende vloerbedekking gewenst is. Het gebruik van hexagonale tegels kan een ruimte een gevoel van elegantie en originaliteit geven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox