Heb jij een mooi project voor ons?

Offerte aanvragen

Randafwerking

De Visgraat Specialist kan, om de vloer helemaal af te maken, mooie MDF plinten plaatsen. In sommige gevallen, indien je kiest voor een vloer zonder band, is het zelfs aan te bevelen. De complete vloer inclusief plint wordt dan gemaakt door de zelfde vakmensen.

Je kunt kiezen uit verschillende profielen, hoogtes en diktes. Monstermateriaal kan worden bekeken bij ons bezoek met de parket monster collectie.

Wij leveren en plaatsen de plinten, en kitten de bovenkant af. Hierna dient de gehele plint nog een maal geschilderd te worden. De door ons gebruikte plinten zijn allen 2x wit voorgelakt, zodat ze met een keer schilderen helemaal klaar zijn.

Prijzen

De prijzen variëren van €14,50 tot €17,50 per strekkende meter, afhankelijk van gekozen profiel en hoogte. Dit is inclusief levering, plaatsing, afkitten en 21% btw

Barok

Barok plint

Eigentijds

Eigentijdse plint

Klassiek

Koloniaal

Koloniale plint

Modern

Retro

Retro plint

Renaissance

Renaissance plint

Romantisch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Daar kan de Visgraat Specialist je goed in adviseren. Plan hieronder eenvoudig jouw showroom bezoek.

Plan je bezoek