Contact

Werkplaats bij Utrecht

Vlakbij Utrecht, dus centraal gelegen, is onze werkplaats gevestigd. Wij werken landelijk. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor vragen. Wij geven er de voorkeur aan als u ons het offerte formulier toestuurt, zodat wij alvast kunnen zien wat uw wensen zijn.

Monsterborden

In alle gevallen komen wij graag bij u langs om met monsterborden de verschillende soorten en afwerkingen van onze eikenhouten visgraat vloeren te laten zien. Of u nu in Utrecht, Amsterdam of ver daarbuiten woont. De Visgraat Specialist kan op locatie beter beoordelen welke vloer het mooist in de ruimte past. Met 30 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat we daar goed in kunnen adviseren. Afhankelijk van uw smaak van inrichting, lichtinval, grootte van de ruimte en vorm van de kamer is een advies van een specialist onontbeerlijk. Een vloer ziet er altijd anders uit dan op een foto. Zelfs het moment van de dag en het seizoen doen het uiterlijk van een visgraat vloer veranderen. Vandaar die monsterborden. Je kunt ze neerleggen en op verschillende momenten van de dag bekijken hoe het effect is: bij daglicht, ’s avonds bij kunstlicht, vol in de zon, of juist in een donkere hoek.

Contact gegevens

Ons werkplaats adres (geen showroom):
Utrechtseweg 378
3731 GE De Bilt (vlakbij Utrecht)
telefoon: 06-53409637
e-mail: info@devisgraatspecialist.nl
KvK: 30075970

Facebook

Onze Facebook pagina houdt u op de hoogte van het laatste nieuws. Like de pagina om mee te doen aan acties. We verloten regelmatig een mooi item, gemaakt van het resthout van de parketvloeren die we leggen. Bovendien ziet u daar de parketvloeren die we al gelegd hebben en inspirerende foto’s uit verschillende ruimtes.

telefoon: 06 – 53 40 96 37

rekentoolstuur een mail