Project omschrijving

Heb jij ook een mooi project voor ons of behoefte aan advies?

Bel 030-2074333

PVC Visgraat in badkamer en toilet

Na de egalisatie hebben de specialisten van De Visgraat Specialist een deze mooie brede visgraat vloer geplaatst: waterdicht en slijtvast.
  • PVC Yup Herringbone Dark oak 12x 60 cm

Foto’s van dit project

pvc visgraat vloer badkamer
pvc visgraat badkamer
visgraat vloer in toilet

Bezoek onze showroom

Bij De Visgraat Specialist kun je een ruim assortiment vloerstalen en voorbeelden van legpatronen bekijken. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Daar kan de Visgraat Specialist je goed in adviseren.

Plan je bezoek
buitenkant showroom visgraat specialist
voorbeelden vloeren showroom visgraat specialist
vloerstalen showroom visgraat specialist
vloer voorbeelden showroom visgraat specialist
voorbeel showroom visgraat specialist
Plan je bezoek

Voordelen van PVC visgraat in de badkamer

PVC visgraat vloeren hebben enkele voordelen die ze geschikt maken voor gebruik in badkamers en toiletten:

  1. Waterbestendigheid: PVC is van nature waterbestendig, waardoor het een prima keuze is voor ruimtes waar water gemakkelijk op de vloer kan komen, zoals badkamers en toiletten. Het materiaal is bestand tegen vocht en zal niet kromtrekken of beschadigd raken door langdurige blootstelling aan water.
  2. Onderhoudsgemak: PVC-vloeren zijn over het algemeen eenvoudig te onderhouden. Ze kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met water en een mild schoonmaakmiddel, waardoor ze een praktische keuze zijn voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals badkamers en toiletten.
  3. Comfortabel en warm: In tegenstelling tot sommige andere vloerbedekkingen voelt PVC warm aan de voeten. Dit maakt het aangenaam om op te lopen, vooral in een omgeving zoals de badkamer waar het vaak wat kouder is.
  4. Duurzaamheid: PVC-vloeren staan bekend om hun duurzaamheid. Ze kunnen goed omgaan met veelvuldig gebruik en zijn bestand tegen slijtage. Dit is vooral belangrijk in ruimtes zoals de badkamer en het toilet, waar voetverkeer vaak intensiever is.
  5. Veelzijdigheid in ontwerp: PVC-visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waaronder realistische houtnerfstructuren. Hierdoor kun je een vloer kiezen die past bij de stijl van je badkamer of toilet.
  6. Installatiegemak: PVC-visgraat vloeren zijn vaak eenvoudig te installeren, wat het gemakkelijk maakt om ze in kleinere ruimtes zoals badkamers en toiletten te leggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen