Visgraat Vloeren

blanke visgraat vloer in modern interieur

Visgraat Vloeren

Visgraat vloeren geven elke ruimte een gevoel van warmte en luxe. Het patroon is klassiek, maar het combineert fantastisch met een strak modern interieur. Er zijn veel mogelijkheden om een visgraat vloer aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen voor een strakke vloer met grote planken, een egale houtsortering en een lichte bewerking. Dit geeft het meest rustige effect. Of u gaat voor een doorleefde vloer met kleinere afmetingen, noesten en kleurverschillen in het hout en een verouderd effect. Hiermee wordt uw vloer de eye-catcher van het huis en dit vormt met een rustig interieur een mooi contrast.

 

Afmetingen van het parket

Het verschil in de afmetingen van de plankjes heeft een enorme invloed op de uitstraling. Kleine korte plankjes parket, of juist lange brede planken: hoe te kiezen? Daar helpen wij u bij en de afmetingen van het eikenhout vindt u op Afmetingen.

hongaarse punt vloer in badkamer
parket met een grote visgraat in slaapkamer

Eikenhout

We gebruiken voor ons parket meestal eikenhout. Waarom dat is en welke verschillende sorteringen er zijn kunt u lezen op Eikenhout. Andere houtsoorten zoals Amerikaans noten, merbau, wengé, teak of padoek leveren wij uiteraard ook, op aanvraag.

Verouderen

Een manier om de visgraat vloer een andere uitstraling te geven is door het te laten verouderen. Hoe dat precies in zijn werk gaat en wat het effect er van is, leest u op de pagina Verouderd Parket.

reuzenvisgraat in woonkamer
hongaarse punt vloer in keuken

Hongaarse Punt

Een eerste afweging die u kunt maken is of u gaat voor de klassieke visgraat of voor het Hongaarse Punt patroon. Dit lijkt erg op de visgraat maar is toch net even anders. De verschillen worden u uitgelegd op Hongaarse Punt.

Reclaimed Wood

Reclaimed Wood is gemaakt van de balken uit oude gesloopte gebouwen. Kijk voor meer informatie op Reclaimed Wood

visgraat vloeren van reclaimed wood

telefoon: 06 – 53 40 96 37

rekentoolstuur een mail