Wij zoeken collega’s!

Stuur ons een bericht

Welkom bij het leukste familiebedrijf van IJsselstein!

De Visgraat Specialist groeit en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een hechte club waarbij het leggen van vloeren in het bloed zit. De een werkt al meer dan 10 jaar voor ons, de ander komt pas net kijken. Maar allen hebben ze 1 ding gemeen: passie voor wat ze doen ongeacht hun ervaring. Bij ons krijg je de mogelijkheid om workshops te volgen, bij te scholen en jezelf verder te ontwikkelen.

Specialist in visgraat vloeren

Kom je werken bij De Visgraat Specialist, dan maak je deel uit van de absolute top. Wij werken uitsluitend met de beste parketteurs van Nederland verbonden aan het Gilde van Meesterparketteurs en daar kun jij ook bij horen. Houd je van gevarieerd werk, dan zit je bij ons op de juiste plek. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor allerlei soorten visgraat en andere houten patroonvloeren, renovatie en maatwerk. Benieuwd wat jij in de toekomst gaat opleveren? Bekijk dan ons portfolio.

Top team

Jong of oud, pas een jaar in dienst of al meer dan 10 jaar onderdeel van het team: samen zijn we een hechte club. Samen delen we de liefde en passie voor wat we doen. Bovendien is er naast gezelligheid ook voldoende uitdaging. Zo zijn we altijd in voor activiteiten als een Guinness recordpoging, quickstep challenge of gewoon een gezellig uitje met branchegenoten. Kortom: met zo’n een baan en gezellig team gaat het werk nooit vervelen!