Project omschrijving

Eikenhouten visgraatvloer – Sophiamuseum

Project eikenhouten visgraatvloer Sophiamuseum

Dit prachtige project hebben we gemaakt in het Sophiamuseum in Den Haag (voorheen het Indisch Historisch Museum). In alle exopositieruimtes hebben we een nieuwe visgraat vloer gelegd in eiken premier met dubbele rand en bies. Totale oppervlakte is 225 vierkante meter. In combinatie met prachtige historische details van het pand een uiterst chic geheel. De vloeren zijn afgewerkt met Monocoat Pure. Bijzonder detail: De visgraat loopt door onder de vloerpotten. Het project is gerealiseerd in samenwerking met Asnova Architecten te Utrecht. Komt dat zien!

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Foto 1 in Sophia museum
Foto 2 Sophia museum
Foto 3 Sophia museum
Foto 4 Sophia museum

Wat is een eikenhouten visgraatvloer?

Een eikenhouten visgraatvloer is een vloer met een tijdloos uiterlijk en kwaliteit. Een eikenhouten visgraatvloer voegt warmte en karakter toe aan elke ruimte. Tegelijkertijd is eikenhout slijtvast, wat betekent dat de vloer jarenlang meegaat en weinig tot niet zal slijten. Een eikenhouten vloer heeft verschillende eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een eikenhouten vloer is veelzijdig en past bij verschillende interieurstijlen. Zo past een eikenhouten vloer in zowel een klassiek als modern interieur. Het is een chique keuze voor eet- en woonkamers, maar kan ook een mooie toevoeging zijn in een keuken of slaapkamer. Het eikenhout kan worden afgewerkt met verschillende kleuren, waardoor deze aan te passen is naar je persoonlijke smaak.
  2. Duurzaam: Een eikenhouten vloer is niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam. Een eikenhouten vloer is slijtvast en hiermee bestand tegen krassen en deuken. Met het juiste onderhoud aan een eiken vloer gaat deze jarenlang mee. De duurzaamheid van een eikenhoutenvloer maakt het ook een goede investering in jouw huis of andere ruimtes.
  3. Elegantie: Naast dat de vloer veelzijdigheid en duurzaamheid biedt, is een eikenhouten visgraatvloer ook elegant. De eikenhouten vloer geeft een ruimte een warme en uitnodigende sfeer. Ruimtes voelen sneller gezelliger als deze zijn voorzien van eikenhout. De elegantie van een vissengraat vloer kennen we bijvoorbeeld al van landhuizen en historische paleizen.

Het resultaat van een eikenhouten visgraatvloer is een unieke en warme uitstraling die zorgt voor een uitnodigende sfeer. De elegantie en veelzijdigheid maken de vloer passend voor moderne en klassieke interieurs. De duurzaamheid van een eikenhoutenvloer zorgt ervoor dat je met juist onderhoud jarenlang kunt genieten. De eikenhouten vloeren zijn volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak, omdat deze afgewerkt kunnen worden met verschillende kleuren. Neem hiervoor contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox