Project omschrijving

Heb jij ook een mooi project voor ons of behoefte aan advies?

Bel 030-2074333

Visgraat tapis vloer laten leggen

Mensen kiezen voor een visgraat tapis vloer vanwege de tijdloze esthetiek, ruimtelijk effect, veelzijdigheid in interieurontwerp, ambachtelijke uitstraling en de duurzaamheid van massief hout. Deze vloer combineert stijl, flexibiliteit en duurzaamheid, waardoor het een populaire keuze is voor een luxe en hoogwaardige uitstraling in huis.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

visgraat tapis vloer
visgraat tapis vloer specialsit
houten visgraat voer tapis

Bezoek onze showroom

Bij De Visgraat Specialist kun je een ruim assortiment vloerstalen en voorbeelden van legpatronen bekijken. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Daar kan de Visgraat Specialist je goed in adviseren.

Plan je bezoek
buitenkant showroom visgraat specialist
voorbeelden vloeren showroom visgraat specialist
vloerstalen showroom visgraat specialist
vloer voorbeelden showroom visgraat specialist
voorbeel showroom visgraat specialist
Plan je bezoek

Waarom kiezen voor een visgraat tapis vloer?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kunnen kiezen voor dit type vloer:

  1. Esthetiek: Het visgraatpatroon is klassiek, elegant en tijdloos. Het voegt een vleugje stijl en verfijning toe aan een ruimte, waardoor het aantrekkelijk is voor mensen die op zoek zijn naar een decoratieve vloer.
  2. Ruimtelijk effect: Het visgraatpatroon kan de illusie van grotere ruimte creëren en kan goed werken in zowel kleine als grote kamers. Het patroon trekt de aandacht en kan de ruimte visueel vergroten.
  3. Flexibiliteit in interieurontwerp: Een visgraat vloer past goed bij verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. Het kan zich aanpassen aan verschillende kleurenschema’s en meubelstijlen.
  4. Ambachtelijke uitstraling: Tapis vloeren worden vaak met de hand gelegd, wat een ambachtelijke uitstraling geeft. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar vakmanschap en unieke details in hun vloer.
  5. Duurzaamheid: Tapis vloeren worden meestal gemaakt van massief hout, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Met het juiste onderhoud kunnen ze tientallen jaren meegaan.

Vrijblijvende offerte aanvragen