Project omschrijving

Houten visgraatvloer – Museum

Houten visgraatvloer in museum

In het Indisch Historisch Museum aan de Sophialaan in Den Haag heeft De Visgraat Specialist in totaal 250 vierkante meter visgraat gelegd.

De vloer is uiteraard van eikenhout gemaakt, met de afmeting 45×9, en is afgewerkt met Monocoat Pure.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Een houten visgraatvloer

Een houten visgraatvloer biedt een tijdloos uiterlijk en uitzonderlijke kwaliteit. Een eikenhouten visgraatvloer geeft warmte en karakter aan iedere ruimte. Bovendien is eikenhout slijtvast, waardoor de vloer weinig tot niet zal slijten en jarenlang meegaat. Een houten visgraatvloer heeft meerdere eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een eikenhouten vloer is veelzijdig en past bij vele interieurstijlen. Een eikenhouten vloer past in zowel klassieke als moderne interieurs. De vloer is een chique keuze voor woon- en eetkamers, maar is ook een mooie toevoeging in een keuken of slaapkamer. Eikenhout kan worden afgewerkt in verschillende kleuren, waardoor deze aan te passen is naar jouw interieur.
  2. Duurzaam: Een houten visgraatvloer is naast mooi ook ontzettend duurzaam. Een eikenhouten vloer is bestand tegen krassen en deuken en hiermee slijtvast. Door het juiste onderhoud aan de houten visgraatvloer zal deze jarenlang mee gaan. Dankzij de duurzaamheid van een eikenhoutenvloer, is de vloer ook een goede investering in jouw huis of andere ruimtes.
  3. Elegantie: De vloer biedt naast veelzijdigheid en duurzaamheid ook elegantie. Een eikenhouten vloer geeft een ruimte een uitnodigende en warme sfeer. Als ruimtes voorzien zijn van een eikenhouten visgraatvloer voelen deze sneller gezellig aan. De elegantie van een vissengraat vloer kennen vele van landhuizen en historische paleizen.

Een eikenhouten visgraatvloer resulteert in een unieke en warme uitstraling die zorgt voor een uitnodigende sfeer. De veelzijdigheid en elegantie maken de vloer passend voor zowel klassieke als moderne interieurs. Met juist onderhoud kun je jarenlang genieten van een eikenhouten vloer, wat de vloer ontzettend duurzaam maakt. Eikenhouten vloeren zijn volledig naar jouw persoonlijke smaak aan te passen, omdat deze afgewerkt kunnen worden met verschillende kleuren. Neem contact op om jouw wensen met ons te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox