Visgraat vloer laten leggen

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

De Visgraat Specialist

Een visgraat vloer laten leggen is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit heeft hij te danken aan zijn tijdloze elegantie en eigentijdse uitstraling. Het patroon zorgt voor een moderne uitstraling van de ruimte en is daardoor enorm geliefd. Vaak wordt er gekozen voor een pvc-, houten of laminaat vloer, die in een visgraatpatroon wordt gelegd. Deze speciale stroken zijn smaller en korter dan de gebruikelijke rechte stroken. Vroeger was dit patroon alleen te vinden in prestigieuze huizen en paleizen vanwege de complexiteit van het leggen en de hoge prijs. Tegenwoordig is dat echter niet meer aan de orde, visgraat vloeren zijn juist heel toegankelijk geworden. Dit prachtige patroon siert nu talloze woonkamers in Nederland.

Voordelen van een visgraat vloer laten leggen

Een visgraat vloer biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor zowel klassieke als moderne interieurs. Een vloer met visgraat patroon heeft een tijdloze en elegante uitstraling en het laat de ruimte groter en breder lijken. Dit optische effect kan vooral van pas komen in kleinere kamers of gangen. Daarnaast is een visgraat vloer eenvoudig te repareren en schoonmaken, ideaal voor een huis met dieren of kinderen. Kies voor visgraat en ga voor een tijdloze en duurzame vloer.

Alle hout en bijmaterialen betrekken wij van de beste parketfabrieken van Nederland en België. Wij gebruiken alleen de beste twee componenten lijmen- en afwerkolie. Wij bieden uitstekende service en 2 jaar volledige garantie op constructie en materiaal.

Duurzaam en een goede prijs

De door ons gelegde vloeren hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar en kunnen in die tijd nog drie keer geschuurd en behandeld worden. Onze eikenhouten parketvloeren zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook uitermate geschikt voor plaatsing in combinatie met vloerverwarming.

Een goede prijs: We hebben geen winkel of showroom, dus ook niet bijbehorende kosten. Geen verrassingen want je kunt je nieuwe parketvloer zelf uitrekenen met onze rekentool. Onderzoek eerst je persoonlijke smaak met behulp van de pagina’s afmetingenverouderd parket en houtsoorten. Kijk, vergelijk en bereken, of neem direct contact op voor uitleg en een bezoek bij jou thuis. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox