PVC Visgraat vloer

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

PVC Visgraat vloer door onze specialisten

PVC visgraat vloeren hebben de interieur wereld veroverd met de perfecte combinatie tussen elegantie en een moderne uitstraling. De vloeren zijn verfijnd en geschikt voor thuis of in een werkruimte. PVC visgraat vloeren zijn niet alleen populair en visueel aantrekkelijk, maar ook een slimme investering in duurzaamheid. Met deze vloeren ontstaan er bewonderende blikken en zorg je voor warmte en comfort. PVC staat namelijk bekend om zijn slijtvastheid, waterbestendigheid en eenvoudige reiniging, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes die vaak worden gebruikt, zoals keukens, gangen en woonkamers. Door de visgraat structuur wordt ook een vleugje tijdloze charme toegepast.

Verschillende soorten

Deze PVC visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen waardoor ze toegepast kunnen worden in verschillende interieur stijlen, van modern tot klassiek. Deze vloeren hebben een realistisch uiterlijk dat de schoonheid van hout nabootst, zonder de nadelen van echt hout. Zo worden de authentieke houtnerf patronen tot in details gereproduceerd met behulp van druk technologieën. Dit resulteert in een vloer met een natuurlijke uitstraling. Je kunt kiezen voor een strakke vloer met grote planken, een lichte bewerking of egale houtsortering. Of je nu gaat voor kleurverschillen, een verouderd effect of kleinere afmetingen, de visgraat, De Visgraat Specialist heeft het in huis.

Waarom een PVC visgraat vloer van De Visgraat Specialist?

Bij de Visgraat Specialist wordt vakmanschap gecombineerd met duurzaamheid en een goede prijs. De vloeren hebben namelijk een gemiddelde levensduur van 40 jaar. Gedurende deze tijd kunnen de vloeren nog drie keer geschuurd en behandeld worden. Dit zorgt voor langdurige kwaliteit van de vloeren. Daarnaast hebben wij geen winkel of showroom, waardoor bijbehorende kosten worden geëlimineerd. Ook kan je zelf de kosten van je nieuwe parketvloer berekenen met behulp van onze rekentool. Dit betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan en weet waar je aan toe bent. Wij moedigen je aan om zelf te vergelijken, berekenen en begrijpen en staan altijd voor je klaar wanneer er nog overige vragen zijn. Bij de Visgraat Specialist streven we naar ultieme klanttevredenheid en daarom betaal je pas wanneer je volledig tevreden bent.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox