Vloer leggen kosten

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

De Visgraat Specialist

Een parketvloer, PVC vloer of laminaatvloer laten leggen geeft een warme en moderne uitstraling. Maar wat zijn de kosten voor het laten leggen van een vloer? Dat is afhankelijk van veel factoren, maar gelukkig bieden wij een rekentool aan waarmee je direct een schatting kunt zien van de vloer leggen kosten. Bekijk de rekentool onderaan deze pagina.

Het laten leggen van een vloer betekent dat je kiest voor professionals, en dat is precies wat wij zijn bij de Visgraat Specialist. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de vloer het beste tot zijn recht kunnen laten komen in jouw huis. Bij de Visgraat Specialist bieden we verschillende opties en houtsoorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het laten leggen van een visgraat, een Hongaarse punt of een andere vorm.

Voordelen van het laten leggen van een vloer

Een houten vloer laten leggen biedt een aantal voordelen. Het geeft niet alleen een luxe, warme en sfeervolle uitstraling maar zorgt ook voor goede isolatie. Het grootste voordeel is wel dat een houten vloer van écht hout wordt gemaakt. Een laminaatvloer daarentegen wordt gemaakt van samengeperst hout. Dit gaat minder lang mee dan de dikkere planken van een parketvloer.

Doordat een parketvloer in verschillende houtsoorten gemaakt kan worden past de vloer altijd bij jouw woning. Nog beter: parket kan ook gelegd worden op vloerverwarming. Alle hout en bijmaterialen die gebruikt worden komen van de beste parketfabrieken van Nederland en België. Wij gebruiken alleen de beste twee componenten lijmen- en afwerkolie. Wij bieden uitstekende service en 2 jaar volledige garantie op constructie en materiaal.

Duurzaam en een goede prijs

Wist jij dat onze vloeren gemiddeld zo’n 40 jaar meegaan? Dat komt doordat we enkel gebruiken maken van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten. Door de dikte van de planken en bij goed onderhoud kun je optimaal gebruik maken van je houten vloer. De vloer kan zo’n 3 keer geschuurd en behandeld worden om hem er weer als nieuw uit te laten zien.

Een goede prijs: We hebben geen winkel of showroom, dus ook niet bijbehorende kosten. Geen verrassingen want je kunt je nieuwe parketvloer zelf uitrekenen met onze rekentool. Onderzoek eerst je persoonlijke smaak met behulp van de pagina’s afmetingenverouderd parket en houtsoorten. Kijk, vergelijk en bereken, of neem direct contact op voor uitleg en een bezoek bij jou thuis. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox