PVC vloer leggen

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

PVC vloeren

PVC vloeren, ook wel bekend als vinylvloeren, zijn een goede keuze voor moderne huishoudens en bedrijfsruimten. Door de veelzijdigheid en verschillende ontwerpmogelijkheden, zijn PVC vloeren een favoriete keuze geworden. Zo zijn deze vloeren verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen. Denk aan realistische patronen en texturen met hout en steen imitaties die eenvoudig te onderhouden zijn. Ook staan PVC vloeren bekend om hun slijtvastheid, waterbestendigheid en geluidsabsorptie. Dit maakt PVC vloeren een goede keuze voor drukke ruimten of huishoudens. Naast alle praktische zaken zorgen de PVC vloeren ook voor warmte en comfort. Bij De Visgraat Specialist zijn we gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige PVC vloeren die niet alleen je ruimte verfraaien, maar ook een leven lang mee gaan.

Het leggen van de PVC vloer

Wanneer de keuze gemaakt is voor een PVC vloer, kunnen onze parketteurs aan de slag. Het is belangrijk dat de ondergrond van de vloer vlak en schoon is wanneer de vloer gelegd wordt. Verwijder dan ook de oude vloerbedekking en zorg er voor dat de vloer geen vuil, stof en oneffenheden bevat. Vervolgens wordt een legpatroon zoals visgraat, diagonaal of rechte lijnen bepaald aan de hand van jouw voorkeuren. Daarna is het tijd om de planken te snijden en afhankelijk van een klik- of lijm systeem de vloer te leggen. Onze professionals zorgen dat de vloer recht komt te liggen en dat alles netjes afgewerkt wordt met overgangsprofielen en plinten.

De voordelen van een PVC vloer bij De Visgraat Specialist

Onze geïnstalleerde PVC vloeren hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar. Binnen deze periode kan de vloer nog driemaal worden geschuurd en behandeld. De vloeren zijn niet alleen duurzaam maar ook bijzonder geschikt voor de installatie in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijsstelling, doordat onze aanpak geen fysieke winkel of showroom omvat. Dit betekent dat er geen bijbehorende kosten zijn voor de nieuwe PVC vloer nadat je onze rekentool heeft toegepast. Jouw persoonlijke smaak verkennen doe je door de pagina’s met diverse houtsoorten en afmetingen te bekijken. Vergelijk, analyseer en bereken of neem direct contact met ons op. Zo kunnen wij je een verhelderende uitleg geven of een afspraak maken bij jou thuis. Tevredenheid staat voorop en je betaalt pas wanneer je volledig tevreden bent.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox