Hongaarse punt vloer

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

De Hongaarse punt vloer

Bij De Visgraat Specialist zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te voorzien van de mooiste vloeren die een blijvende indruk achterlaten. Een van de meest opvallende trends in de wereld van vloerdesign, is de Hongaarse punt vloer. Deze vloer lijkt op de visgraat vloer, maar heeft een andere legmethode. De Hongaarse punt vloer staat ook wel bekend als de Chevron of Point de Hongrie en komt oorspronkelijk uit de Renaissance-architectuur. Het diagonale patroon met zizagindeling zorgt voor een visuele illusie van beweging en diepte. Dit patroon is elegant, aantrekkelijk, tijdloos en veelzijdig. Met deze vloer zorg je ervoor dat je moderne interieur eruit springt en je vloer een persoonlijk karakter krijgt.

Voordelen van een Hongaarse punt vloer laten leggen

De Hongaarse punt vloer is een populaire en stijlvolle optie om je ruimte visueel aantrekkelijk te maken. Daarnaast is deze vloer ook duurzaam en functioneel. Door de manier waarop de planken in elkaar passen, ontstaat een sterke constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Onze vakkundige parketleggers begrijpen de fijne kneepjes van dit complexe patroon en zorgen ervoor dat je vloer naadloos gelegd wordt. Daarnaast draagt de aanschaf van een Hongaarse punt vloer ook bij aan de waarde van je huis of pand. Deze vloeren blijven namelijk aantrekkelijk voor potentiële kopers en kunnen de vastgoedwaarde verhogen.

Onze mogelijkheden

Bij De Visgraat Specialist staan we klaar om jouw visie op vloerdesign werkelijkheid te maken. Of je nu kiest voor een klassieke Hongaarse punt vloer in rijke houttinten of een eigentijdse stijl, we zijn bereid om je te helpen en adviseren. Oriënteer je dan ook goed in de houtsoorten en maak gebruik van onze rekentool om de prijzen van je wensen te berekenen. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, kan je ook contact met ons opnemen en kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden. Na een meet bezoekje bij jou thuis, maken we een scherpe prijsopgave. Vervolgens zorgen onze gespecialiseerde vloerleggers dat de vloer naar wens gelegd wordt. Ook kan er worden meegedacht in de randafwerking, waardoor je vloer tot in de puntjes afgewerkt is. Laat de mogelijkheden van de Hongaarse punt vloer de ruimte transformeren tot een elegante ondergrond waar je nog lang van kunt genieten.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox