Parketvloer laten leggen

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

De Visgraat Specialist

Wil je een parketvloer laten leggen, dan ben je bij de Visgraat Specialist aan het juiste adres. De parketvloer is enorm bekend en nog steeds ook enorm geliefd. Niet alleen zorgt een parketvloer voor een tijdloze elegantie en uitstraling, het geeft een huis ook een moderne sfeer. Een parketvloer wordt gemaakt van hout, terwijl een laminaatvloer gemaakt wordt van samengeperst hout. Een parketvloer is daardoor natuurlijker, maar vraagt ook iets meer onderhoud.

Veel van onze klanten kiezen voor een visgraatpatroon bij het laten leggen van hun parketvloer. De stroken die gebruikt worden zijn dan vaak iets korter dan de gebruikelijke stroken. Het patroon is complexer om te leggen, waardoor de visgraat vloer vroeger vooral in prestigieuze huizen en paleizen te vinden was. Gelukkig is dat vandaag de dag niet meer aan de orde en is de visgraat vloer juist heel toegankelijk geworden.

Voordelen van een parketvloer laten leggen

Het laten leggen van een parketvloer biedt verschillende voordelen. Het grootste voordeel benoemden we zojuist al: de parketvloer wordt gemaakt van echt hout. Doordat de planken dik zijn verslijt de vloer heel traag. Houten vloeren stralen bovendien warmte, klasse en sfeer uit. Het straalt niet alleen warmte uit, het isoleert je woning ook beter. Waar een tegelvloer kou de woning in kan trekken is dit met een parketvloer niet zo.

Doordat een parketvloer in verschillende houtsoorten gemaakt kan worden past de vloer altijd bij jouw woning. Nog beter: parket kan ook gelegd worden op vloerverwarming. Alle hout en bijmaterialen die gebruikt worden komen van de beste parketfabrieken van Nederland en België. Wij gebruiken alleen de beste twee componenten lijmen- en afwerkolie. Wij bieden uitstekende service en 2 jaar volledige garantie op constructie en materiaal.

Duurzaam en een goede prijs

Dankzij de kwalitatief hoge houtsoorten die wij gebruiken kunnen we een gemiddelde levensduur van 40 jaar garanderen. Binnen die 40 jaar kan een vloer zo’n 3 keer geschuurd en behandeld worden. Het onderhoud van een parketvloer kun je zelf doen, maar wil je zeker weten dat je optimaal gebruik maakt van je parketvloer, laat het dan doen door een expert.

Een goede prijs: We hebben geen winkel of showroom, dus ook niet bijbehorende kosten. Geen verrassingen want je kunt je nieuwe parketvloer zelf uitrekenen met onze rekentool. Onderzoek eerst je persoonlijke smaak met behulp van de pagina’s afmetingenverouderd parket en houtsoorten. Kijk, vergelijk en bereken, of neem direct contact op voor uitleg en een bezoek bij jou thuis. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox