Vloeren IJsselstein

Heb jij een project voor visgraat vloeren in IJsselstein?

Offerte aanvragen

Visgraat vloeren in IJsselstein

Zowel in historische als moderne woningen blijven houten vloeren zeer populair, vooral vanwege hun buitengewone veelzijdigheid. Er zijn talloze aantrekkelijke houtsoorten en interessante patronen om uit te kiezen, zoals bijvoorbeeld de visgraatvloer. Dit patroon creëert een opvallend visgraat-effect doordat de houten planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Het resultaat is een ruimtelijke en stijlvolle uitstraling die in elke woning tot zijn recht komt! Hoewel visgraatvloeren vroeger vaak smal waren, zie je tegenwoordig steeds bredere varianten. Dit sluit perfect aan bij de trend om de vloer volledig te laten harmoniëren met de rest van het interieur. Voor wie op zoek is naar vloeren in IJsselstein, bieden de diverse houtsoorten en patronen van De Visgraat Specialist een uitstekende keuze.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

Tijdloze vloeren in IJsselstein

Houten vloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar blinken ook uit op praktisch vlak en brengen een gezellige warmte in huis. Of je nu een visgraat vloer hebt in een prachtig gerenoveerd oud huis of in een gloednieuwe woning, deze vloeren passen altijd perfect. De aantrekkingskracht van brede visgraat vloeren in IJsselstein ligt niet alleen in het feit dat ze een eigentijdse uitstraling aan je huis geven, maar ze zorgen ook voor een vloeiende overgang tussen verschillende ruimtes. Het is een tijdloze stijl die zijn elegantie behoudt, zelfs wanneer de nieuwste designtrends voorbijgaan.

Afwerking van de vloer

Het voltooien van de vloerafwerking is even cruciaal als het leggen ervan. In eerste instantie onderwerpen we de vloer aan een grondige polijstbeurt om splinters en oud hout aan te pakken. Daarna verwijderen we alle lijmresten en zuigen we grondig alles op. Vervolgens passen we olie toe op de vloer. Na voldoende absorptie gebruiken we een boenmachine om de olie gelijkmatig over het hout te verdelen. Daarna poetsen we de vloer droog met doeken om eventuele resterende olie te verwijderen en vuil geen kans te geven. Na deze stappen is het een kwestie van 24 uur wachten voordat de ruimte opnieuw betreden kan worden. We adviseren extra geduld (afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid) voordat je de ruimte volledig inricht.

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox