Project omschrijving

Visgraatvloer – licht verouderd

Licht verouderde visgraatvloer

Het was druk de afgelopen maand: in De Bilt legden wij 55 m2 licht verouderde visgraatvloer in de sortering 1Bis. Deze vloer is licht verouderd, en is gelegd met een band en een bies van wengé. De olie voor de afwerking bevat 5% wit.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Licht verouderde visgraatvloer

Licht verouderde eikenhout visgraatvloer

Als u een vloer zoekt met een tijdloos uiterlijk en kwaliteit, dan is een licht verouderde visgraatvloer de juiste keuze. Een verouderde visgraatvloer voegt warmte en karakter toe aan iedere ruimte. Eikenhout is tegelijkertijd slijtvast, wat betekent dat de vloer weinig tot niet zal slijten en jarenlang meegaat. Een eikenhouten vloer heeft meerdere eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een verouderde visgraatvloer is veelzijdig en past bij meerdere interieurstijlen. Een eikenhouten visgraatvloer past zowel in een modern als klassiek interieur. Het is een mooie toevoeging in een keuken of slaapkamer, maar ook een chique keuze voor eet- en woonkamers. Het eikenhout kan worden afgewerkt in verschillende kleuren, waardoor de vloer aan te passen is naar jouw interieur.
  2. Duurzaam: Naast een prachtige uitstraling is een licht verouderde visgraatvloer ook uiterst duurzaam. Een eikenhouten vloer is bestand tegen krassen en deuken en hiermee slijtvast. De duurzaamheid van een eikenhouten vloer maakt het tevens een goede investering in jouw huis of andere ruimtes.
  3. Elegantie: Een visgraatvloer biedt niet alleen duurzaamheid en veelzijdigheid, maar ook een grote hoeveelheid elegantie. Een eikenhouten vloer geeft een warme en uitnodigende sfeer aan iedere ruimte. Ruimtes die voorzien zijn van eikenhout voelen vaak gezelliger aan. De elegantie van een visgraatvloer kunnen wij herkennen van landhuizen en historische paleizen.

Een licht verouderde visgraatvloer resulteert in een warme en unieke uitstraling die zorgt voor een uitnodigende sfeer. De veelzijdigheid en elegantie maken de vloer passend voor moderne en klassieke interieurs. Met juist onderhoud kun je jarenlang genieten van jouw duurzame eikenhouten vloer. De eikenhouten vloeren zijn volledig aan te passen naar jouw eigen interieur, omdat deze in verschillende kleuren afgewerkt kunnen worden. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en uw droomvloer werkelijkheid te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox