Project omschrijving

Hongaarse Punt – Bilthoven

Project Bilthoven

We hebben 240 vierkante meter Hongaarse Punt gelegd in Bilthoven, en kijk eens wat een prachtig resultaat. Het patroon is op maat gemaakt voor de ruimte. De breedte van de banen is 53,5 cm. De hoek, waarin de Hongaarse Punt gelegd is, is 60 graden. De sortering is eiken 1bis, licht verouderd en het geheel is gelegd op vloerverwarming. Het hout is afgewerkt met Monocoat 5% wit.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Hongaarse punt in woonkamer Bilthoven
Hongaarse punt voorbeeld in woonkamer Bilthoven

Eikenhouten Hongaarse punt

Een houten Hongaarse punt is een vloer met een hoogwaardige kwaliteit en tijdloos uiterlijk. Een houten Hongaarse punt voegt warmte en karakter toe aan elke kamer. Eikenhout gaat tegelijkertijd lang mee en zal weinig tot niet slijten. Een blok paneel vloer van hout heeft verschillende eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een houten Hongaarse punt vloer is veelzijdig en past bij meerdere interieurstijlen. Een vloer van eikenhout is zowel in een modern als klassiek interieur te leggen. Een houten Hongaarse punt is een chique toevoeging voor in een keuken of slaapkamer en een mooie toevoeging voor woon- en eetkamers. Bovendien kunnen de vloeren worden afgewerkt in verschillende kleuren, waardoor deze volledig naar eigen smaak aan te passen zijn.
  2. Duurzaam: Een Hongaarse punt is niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam. Een eikenhouten vloer is bestand tegen deuken en krassen en hiermee slijtvast. Door de houten vloer goed te onderhouden gaat deze jarenlang mee. Dit maakt de vloer een goede investering in jouw huis of andere ruimtes.
  3. Elegantie: Naast dat een Hongaarse punt veelzijdigheid biedt en duurzaam is, is een houten Hongaarse punt ook elegant. Een vloer van eikenhout geeft een warme en uitnodigende sfeer aan iedere ruimte door zijn elegantie. Wanneer ruimtes voorzien worden van eikenhout ogen ze meteen gezelliger. De elegantie van de houten Hongaarse punt kunnen we kennen van historische paleizen en landhuizen.

De Hongaarse punt resulteert in een warme en unieke uitstraling en zorgt voor een uitnodigende sfeer. De elegantie en veelzijdigheid maken de vloer passend bij verschillende interieurs. De eikenhouten vloert kan met juist onderhoud jarenlang meegaan. De vloeren zijn volledig naar jouw smaak aan te passen, omdat deze afgewerkt kunnen worden in verschillende kleuren. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en uw droomvloer werkelijkheid maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox