Project omschrijving

Rustieke visgraat

Rustieke visgraatvloer

In Houten legden wij afgelopen maand een rustieke visgraat van eiken in de afmeting 55 x 11 cm. Deze klant wilde geen bies, wel een band. De vloer is in de olie gezet met 5% wit.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Rustieke visgraat vloer in woning
vloerverwarming

Eikenhouten rustieke visgraat

Een rustieke visgraatvloer is een vloer van hoogwaardige kwaliteit met een tijdloos uiterlijk. Een rustieke visgraatvloer voegt warmte en karakter toe aan iedere ruimte. Eikenhout is tegelijkertijd slijtvast, waardoor de vloer weinig tot niet zal slijten en jarenlang meegaat. Een eikenhouten vloer heeft meerdere eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een rustieke vloer is veelzijdig past bij vele interieurstijlen. Een eikenhouten vloer past in zowel een klassiek als modern interieur. Het is een mooie toevoeging aan iedere keuken of slaapkamer en een chique keuze voor iedere eet- en woonkamer. Eikenhout kan in verschillende kleuren afgewerkt worden, waardoor de vloer volledig naar eigen smaak aan te passen is.
  2. Duurzaam: Een eikenhouten vloer is naast veelzijdig ook enorm duurzaam. Een eikenhouten vloer is slijtvast en bestand tegen krassen en deuken. Door het juiste onderhoud te geven gaat een eiken vloer jarenlang mee. De levensduur van de vloer maakt ook dat het een goede investering in jouw huis of andere ruimtes is.
  3. Elegantie: Naast dat eikenhout veelzijdigheid en duurzaamheid biedt, is de elegantie van een visgraatvloer niet te missen. Het eikenhout geeft een ruimte een gezellige en warme uitstraling. Ruimtes nodigen meer uit als deze voorzien zijn van eikenhout. De elegantie van een visgraatvloer kun je herkennen van landhuizen en historische paleizen.

Het resultaat van een rustieke visgraatvloer is een unieke en warme uitstraling die zorgt voor een gezellige sfeer. De veelzijdigheid en elegantie maken de vloer passend voor zowel moderne als klassieke interieurstijlen. De duurzaamheid van eikenhout zorgt ervoor dat je met juist onderhoud jarenlang plezier kunt hebben van je vloer. De vloeren zijn volledig naar jouw smaak aan te passen, omdat wij ze kunnen afwerken in verschillende kleuren. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en jouw droomvloer werkelijkheid te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox