Project omschrijving

Blok paneel – Indoca Beurs

Beurs in Gorinchem

Uw vakman verzorgde de monsterborden (houten blok paneel) voor de stand van Rigoverf fabriek op de beurs van Indoca in Gorinchem half september 2018. En fungeerde tevens als fotomodel!

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

houten blok paneel vloer
houten blok paneel specialisten op een beurs
houten blok paneel vloer voorbeeld
houten blok paneel vloer specialist

Eikenhouten blok paneel vloer

Een houten blok paneel vloer wordt gekenmerkt als een vloer die warmte en karakter toevoegt aan uw interieur. Door zijn hoogwaardige kwaliteit en tijdloze uiterlijk is dit de vloer voor wie op zoek is naar zowel duurzaamheid als looks. Eikenhout zal weinig tot geen gebruikerssporen vertonen en gaat jarenlang mee, omdat eikenhout slijtvast is. Een eikenhouten blok paneel vloer heeft verschillende eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Door zijn veelzijdigheid past een blok paneel vloer in zowel klassieke als moderne interieurs. De vloer is een stijlvolle keuze voor in de woon- of eetkamer, maar ook een chique keuze in een slaapkamer of keuken. Een blok paneel vloer van eikenhout kan in verschillende kleuren worden afgewerkt, waardoor deze volledig naar eigen smaak is aan te passen.
  2. Duurzaam: Naast zijn elegante look is een blok paneel vloer van eikenhout ook uiterst duurzaam. Eikenhout is slijtvast en hiermee bestand tegen krassen en deuken. Bij juist onderhoud gaat een eikenhouten vloer jarenlang mee. Tevens is een eikenhouten vloer een goede investering door zijn hoge kwaliteit en tijdloze uiterlijk.
  3. Elegantie: Een houten vloer is naast veelzijdig en duurzaam ook een elegante optie. Een houten vloer geeft een warme en uitnodigende sfeer aan elke ruimte. Als ruimtes worden voorzien van eikenhout ogen deze vaak gezelliger. De elegantie van een blok paneel vloer is te herkennen van landhuizen en historische paleizen.
  4. Personalisatie: Je kunt een blok paneel helemaal naar eigen wens inrichten. Je kunt kiezen voor verschillende afwerkingen en kleurstellingen van jouw vloer. Je kunt hierdoor de vloer persoonlijk maken en u komt bijna nooit een zelfde vloer tegen. Hierdoor kun je ook de vloer afstemmen op jouw interieur, waardoor jouw kamer een compleet andere uitstraling krijgt.

Een houten blok paneel vloer is de juiste keuze voor als je op zoek bent naar een duurzame, tijdloze en elegante vloer. De vloeren passen door hun tijdloze uitstraling bij zowel klassieke als moderne interieurs. Bij juist onderhoud kun je jarenlang genieten van jouw duurzame houten vloer. Tevens kunnen de vloeren afgewerkt worden in verschillende kleuren, waardoor je deze naar jouw smaak kunt aanpassen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om jouw droomvloer werkelijkheid te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox