Project omschrijving

Visgraatvloer – Kleine Visgraat

Project Amsterdam

Deze zogenaamde kleine visgraat hebben we gelegd in Amsterdam. Het eikenhout is gerookt en geolied. We hebben de visgraat in 45 graden gelegd met de afmetingen 35 x 7 cm. De band is eenvoudig gehouden en de sluitfriezen zorgen voor een mooie afwerking bij de wanden.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

kleine visgraat

Eikenhouten kleine visgraatvloer

Een tijdloos uiterlijk en uitzonderlijke kwaliteit is wat een eikenhouten kleine visgraatvloer kenmerkt. U kunt karakter en warmte toevoegen aan elke ruimte door een visgraatvloer neer te leggen. Eikenhout zal weinig tot niet slijten en gaat jarenlang mee, omdat eikenhout slijtvast is. Eikenhout wordt gekenmerkt door meerdere eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een eikenhouten vloer past bij meerdere interieurstijlen door zijn veelzijdigheid. Een eikenhouten vloer past in zowel een klassiek als modern interieur. De vloer is een stijlvolle keuze in een slaapkamer of keuken, maar ook een chique keuze voor eet- en woonkamers. Eikenhout kan in meerdere kleuren worden afgewerkt, waardoor deze naar persoonlijke smaak is aan te passen.
  2. Duurzaam: Eikenhout is ook uiterst duurzaam naast zijn elegante look. Een eikenhouten vloer is bestand tegen deuken en krassen en is hiermee slijtvast. Een houten vloer gaat met het juiste onderhoud jarenlang mee. Een eikenhouten vloer is door zijn hoge kwaliteit ook een goed investering voor jouw huis of ruimte.
  3. Elegantie: Ondanks zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is een eikenhouten vloer ook ontzettend elegant. Een vloer van eikenhout geeft een huis een warme en uitnodigende sfeer. Ruimtes die voorzien zijn van eikenhout voelen sneller gezellig. De elegantie van een houten visgraat vloer is te herkennen van landhuizen en historische paleizen.

Een houten vloer is te herkennen aan zijn warme uitstraling en zorgt voor een uitnodigende sfeer. De elegantie en veelzijdigheid maken de vloer passend bij zowel moderne als klassieke interieurs. Je kunt jarenlang genieten van uw houten vloer door juist onderhoud uit te voeren. Eikenhouten vloeren kunnen in verschillende kleuren worden afgewerkt, waardoor deze volledig naar persoonlijke smaak zijn aan te passen. Wil je meer weten over de beschikbare opties? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om jouw droomvloer werkelijkheid te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox