Visgraatvloer leggen

Visgraatvloer laten leggen door ons?

Offerte aanvragen

Visgraatvloer leggen

Zowel in historische als moderne huizen blijven houten vloeren erg geliefd, vooral vanwege hun opmerkelijke veelzijdigheid. Er zijn talloze aantrekkelijke houtsoorten en interessante patronen beschikbaar, zoals de populaire visgraatvloer. Door de houten planken loodrecht op elkaar te leggen, ontstaat een opvallend visgraat-effect. Dit resulteert in een ruimtelijke en stijlvolle uitstraling die geschikt is voor elke woning! Hoewel visgraatvloeren leggen vroeger vaak enorm moeilijk was, is het nu vele malen makkelijker door onze diensten. Dit sluit perfect aan bij de trend om de vloer volledig te laten samensmelten met de rest van het interieur. Voor wie op zoek is naar houten vloeren, bieden diverse houtsoorten en patronen een uitstekende keuze.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

Tijdloze visgraatvloer leggen

Houten vloeren combineren esthetische aantrekkingskracht met praktisch nut en brengen een gezellige warmte in elke woning. Of je nu geniet van ontspanning in een prachtig gerenoveerd oud huis of in een gloednieuwe woning verblijft, deze vloeren passen altijd naadloos. De aantrekkingskracht van brede visgraatvloeren in gaat verder dan alleen hun eigentijdse uitstraling; ze zorgen ook voor een vloeiende overgang tussen verschillende ruimtes. Deze tijdloze stijl behoudt zijn elegantie, zelfs wanneer de nieuwste designtrends evolueren.

Afwerking van de vloer

Het voltooien van de vloerafwerking is even cruciaal als het leggen ervan. In eerste instantie onderwerpen we de vloer aan een grondige polijstbeurt om splinters en oud hout aan te pakken. Daarna verwijderen we alle lijmresten en zuigen alles grondig op. Vervolgens passen we olie toe op de vloer. Na voldoende absorptie gebruiken we een boenmachine om de olie gelijkmatig over het hout te verdelen. Daarna poetsen we de vloer droog met doeken om eventuele resterende olie te verwijderen en vuil geen kans te geven. Na deze stappen is het een kwestie van 24 uur wachten voordat de ruimte opnieuw betreden kan worden. We adviseren extra geduld (afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid) voordat je de ruimte volledig inricht.

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox