Visgraat vloer inclusief leggen

Visgraat vloer aanschaffen inclusief laten leggen?

Offerte aanvragen

Visgraat vloer laten leggen

Houten vloeren blijven zowel in oude als nieuwe woningen enorm populair, vooral vanwege hun buitengewone veelzijdigheid. Er zijn allerlei gave houtsoorten en patronen beschikbaar om uit te kiezen. Een voorbeeld hiervan is de visgraatvloer, een stijlvol patroon waarbij de houten planken een visgraat-effect creëren door loodrecht op elkaar te liggen. Dit design geeft een gevoel van ruimte en stijl aan elke woning! Vroeger waren visgraatvloeren vaak smal, maar nu zie je steeds vaker bredere varianten. Dit sluit perfect aan bij de trend om de vloer volledig te laten passen bij de rest van je interieur.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

Tijdloze inclusieve visgraat leggen

Houten vloeren vormen niet enkel een visueel aantrekkelijke keuze, maar excelleren ook op praktisch gebied en dragen bij aan een warme, gezellige ambiance. Of u nu vertoeft in een smaakvol gerenoveerd historisch pand of in een recent gebouwde woning, deze vloeren passen altijd naadloos. De aantrekkingskracht van brede visgraatvloeren in IJsselstein beperkt zich niet tot het verlenen van een eigentijdse uitstraling aan uw woning; ze bewerkstelligen tevens een soepele overgang tussen verschillende ruimtes. Deze stijl belichaamt tijdloze elegantie, die standhoudt zelfs wanneer de nieuwste designtrends voorbijgaan.

Afwerking van de vloer

Het voltooien van de vloerafwerking is net zo belangrijk als het initiële legproces zelf. Om te beginnen geven we de vloer een grondige polijstbeurt om splinters en oud hout aan te pakken. Eventuele lijmresten worden zorgvuldig verwijderd en alles wordt grondig opgezogen. Daarna gaan we over tot het aanbrengen van de olie. Nadat deze goed is ingetrokken, gebruiken we een boenmachine om de olie gelijkmatig over het hout te verdelen. Vervolgens poetsen we de vloer droog met doeken om eventuele olieresten weg te nemen en vuil te voorkomen. Na deze stappen is het belangrijk om geduld te hebben, zo’n 24 uur voordat je de ruimte weer kunt betreden. Het is zelfs aan te raden om nog een extra dagje te wachten, afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid, voordat je de ruimte volledig inricht. Overigens, als je denkt aan een visgraatvloer, inclusief het leggen, is dat absoluut een slimme keuze!

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox