Visgraat leggen

Wil je een visgraat leggen?

Offerte aanvragen

Visgraat vloer leggen

In zowel oude als nieuwe huizen zijn houten vloeren nog steeds mega in trek, vooral omdat ze zo enorm veelzijdig zijn. Er zijn zoveel toffe houtsoorten en gave patronen om uit te kiezen. Neem bijvoorbeeld een visgraatvloer. Dat is zo’n gaaf patroon waarbij de houten planken loodrecht op elkaar liggen, waardoor je een soort visgraat-effect krijgt. Super ruimtelijk en stylish in elke woning! Vroeger waren die visgraatvloeren vaak smal, maar tegenwoordig zie je steeds meer brede varianten. Dat past echt perfect bij de trend om de vloer helemaal te laten matchen met de rest van je interieur.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

Tijdloze visgraat leggen

Houten vloeren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze scoren ook hoog op praktisch gebied en zorgen voor die gezellige warmte. Of je nu een visgraat vloer wilt aanschaffen voor een ouder huis of voor een splinternieuwe stulp, deze vloeren zijn geschikt. De charme van brede visgraatvloeren is niet alleen dat ze je huis een moderne facelift geven; ze zorgen ook voor een soepele overgang tussen verschillende kamers. Het is een stijl die altijd elegant blijft, zelfs als de nieuwste designtrends voorbijrazen.

Afwerking van de vloer

Het afmaken van de vloer is net zo belangrijk als het neerleggen zelf. Eerst geven we de vloer een flinke polijstbeurt om splinters en oud hout te tackelen. Daarna maken we alle lijmresten weg en zuigen we alles op. Vervolgens gaan we aan de slag met de olie. Nadat het goed is ingetrokken, gebruiken we een boenmachine om de olie mooi over het hout te verdelen. Dan poetsen we de vloer droog met doeken om eventuele olieresten weg te halen en vuil geen kans te geven. Na deze stappen is het een kwestie van 24 uur wachten voordat je de ruimte weer in kunt. We raden aan nog een extra dagje te wachten (afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid) voordat je de boel verder inricht.

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox