PVC vloer laten leggen

Heb jij een mooi project voor ons?

Offerte aanvragen

PVC vloeren van De Visgraat Specialist

PVC vloeren, ook wel bekend als vinylvloeren, zijn een uitstekende keuze voor zowel moderne woningen als zakelijke ruimtes. Dankzij de veelzijdigheid en verschillende ontwerpmogelijkheden, zijn PVC vloeren een favoriete keuze geworden. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en patronen, waaronder realistische hout- en steenimitaties met gemakkelijk onderhoud. Ook staan PVC vloeren bekend om hun slijtvastheid, waterbestendigheid en geluidsabsorptie. Dit maakt PVC vloer laten leggen een goede keuze voor drukke ruimten of huishoudens. Naast alle praktische voordelen bieden de PVC vloeren ook  warmte en comfort. Bij De Visgraat Specialist hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige PVC-vloeren die niet alleen je ruimte verfraaien, maar ook langdurige duurzaamheid garanderen.

PVC vloer laten leggen door De Visgraat Specialist

Nadat je de beslissen hebt genomen om te kiezen voor een PVC vloer, kunnen onze specialisten aan de slag. Het is belangrijk dat de ondergrond van de vloer vlak en schoon is op het moment van de installatie. Daarom is het nodig om de oude vloerbedekking te verwijderen en ervoor te zorgen dat de vloer vrij is van vuil, stof en onregelmatigheden, hier hepen wij je graag bij. Vervolgens wordt het legpatroon, zoals visgraat, diagonaal of rechte lijnen, bepaald op basis van jouw voorkeuren. Daarna is het tijd om de planken op maat te snijden en, afhankelijk van het gekozen klik- of lijm systeem, de vloer te leggen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt geplaatst en dat alles keurig wordt afgewerkt met overgangsprofielen en plinten.

De voordelen van een PVC vloer 

Onze geïnstalleerde PVC vloeren hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar. Binnen deze periode is het mogelijk om de vloer nog driemaal te schuren en te behandelen. Een PVC vloer laten leggen is niet alleen duurzaam maar ook bijzonder geschikt voor de installatie in combinatie met vloerverwarming.  Jouw persoonlijke smaak verkennen doe je door de pagina’s met diverse houtsoorten en afmetingen te bekijken. Vergelijk, analyseer en bereken of neem direct contact met ons op. Zo kunnen wij je een verhelderende uitleg geven of een afspraak maken bij jou thuis. Tevredenheid staat voorop en je betaalt pas wanneer je volledig tevreden bent.

Enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Offerte aanvragen