PVC visgraat vloer inclusief leggen

Heb jij een mooi project voor ons?

Offerte aanvragen

PVC visgraat vloer van De Visgraat Specialist

PVC visgraat vloeren, ook wel bekend als vinylvloeren, zijn een goede keuze voor moderne ruimtes, zowel huishoudelijk als zakelijk. Dankzij de veelzijdigheid en verschillende ontwerpmogelijkheden, zijn PVC vloeren op het moment een populaire keuze. De PVC visgraat vloer is verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen. Denk aan realistische patronen en texturen met hout en steen imitaties die eenvoudig te onderhouden zijn. Ook staan PVC vloeren bekend om hun slijtvastheid, waterbestendigheid en geluidsabsorptie. Naast alle praktische voordelen zorgen de PVC vloeren ook voor warmte en comfort. Bij De Visgraat Specialist koesteren we een passie voor het aanbieden van PVC-vloeren van topkwaliteit die niet alleen je ruimte verfraaien, maar ook een duurzame investering vormen voor de lange termijn.

PVC visgraat vloer inclusief leggen door specialisten

Wanneer de keuze is gevallen op de PVC visgraat vloer, kunnen onze specialisten aan de slag. Het is van belang dat de ondergrond van de vloer vlak en schoon is wanneer de vloer gelegd wordt. Verwijder dan ook de oude vloerbedekking en zorg er voor dat de vloer geen vuil, stof en oneffenheden bevat. Hier helpen we je uiteraard graag bij. Vervolgens wordt een legpatroon zoals visgraat, diagonaal of rechte lijnen bepaald aan de hand van jouw voorkeuren. Daarna is het tijd om de planken te snijden en afhankelijk van een klik- of lijm systeem de vloer te leggen. Onze specialisten zorgen dat de vloer er strak bij komt te liggen en dat alles netjes afgewerkt wordt met overgangsprofielen en plinten.

De voordelen van een PVC visgraat vloer

Onze geïnstalleerde PVC visgraat vloeren hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar. Binnen deze periode kan de vloer nog driemaal geschuurd en behandeld worden. De vloeren zijn niet alleen duurzaam maar ook goed geschikt voor de installatie in combinatie met vloerverwarming. Jouw persoonlijke smaak verkennen doe je door de pagina’s met diverse houtsoorten en afmetingen te bekijken. Vergelijk, analyseer en bereken of neem direct contact met ons op. Zo kunnen wij je een verhelderende uitleg geven of een afspraak maken bij ons in de showroom. Tevredenheid staat voorop en je betaalt pas wanneer je volledig tevreden bent.

Projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Offerte aanvragen