PVC Hongaarse punt

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

PVC vloeren

PVC Hongaarse punt is een opvallend en populair vloerpatroon dat een eigentijdse twist geeft aan traditionele Hongaarse punt tegelontwerpen. Dit vloertype maakt gebruik van duurzaam PVC materiaal, waardoor het zowel stijlvol als gemakkelijk te onderhouden is. De Hongaarse punt legmethode, gekenmerkt door een visgraatpatroon met een hoek van 45 graden, creëert een prachtige uitstraling in diverse interieurs. De PVC Hongaarse punt vloeren bieden naast de mooie uitstraling ook praktische voordelen: ze zijn bestand tegen slijtage, vocht en vlekken. Dit maakt de vloer een praktische en stijlvolle keuze voor zowel huiselijke als zakelijke ruimtes.

Het leggen van de PVC Hongaarse punt

Wanneer de keuze gemaakt is voor een PVC Hongaarse punt vloer, kunnen onze parketteurs aan de slag. Het leggen van de vloer begint met het voorbereiden van een vlakke, schone ondervloer. We beginnen in het midden van de ruimte, leggen de eerste tegel en werken in een 45-graden hoek om het Hongaarse punt patroon te creëren. Vervolgens snijden we de tegels op maat voor de randen, brengen PVC-lijm aan en laat deze uitharden. Na 24 uur drogen, worden de plinten geinstalleerd voor een nette afwerking. Het resultaat is een tijdloze vloer waar je lang plezier van zult beleven.

De voordelen van een PVC Hongaarse punt vloer

Een PVC Hongaarse punt vloer biedt tal van voordelen. Deze vloerstijl combineert de tijdloze charme van het Hongaarse punt patroon met de duurzaamheid en nauwkeurige installatie van PVC. Het materiaal is slijtvast, eenvoudig te reinigen en bestand tegen vocht, waardoor het geschikt is voor gebruik in diverse ruimtes, waaronder keukens en badkamers. Bovendien is het Hongaarse punt patroon een prachtige vormgeving en voegt het een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox