Houten vloer leggen

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

Houten visgraat vloer door onze specialisten

Een houten visgraat vloer laten leggen is een duurzame en tijdloze keuze voor jouw interieur. Deze investering zorgt ervoor dat je niet alleen een prachtige nieuwe vloer hebt, maar ook lang en optimaal kunt genieten van praktische voordelen. Denk aan de warme sfeer in huis, meer karakter aan de ruimte en een mooie afwerking. Met onze vakmanschap en expertise kunnen wij de ideale houten visgraat vloer voor je aanleggen. Zo zal ons ervaren team de houten vloer met precisie leggen, rekening houden met de uitzettingsruimtes en weten we als geen ander hoe we het gewenste visgraat patroon moeten leggen. De keuzes in stijl en kleuren zijn eindeloos. 

Legproces van de houten visgraat vloer

De specialisten van De Visgraat Specialist nemen een zorgvuldige aanpak serieus, beginnend met de juiste voorbereiding. We zorgen voor een geschikte ondervloer,  variërend van mozaïek-, staalplaat- tot zandcement- en anhydrietvloeren. De houten planken worden nauwkeurig gemeten en bijgesneden voor perfect maatwerk. Al onze gelegde vloeren worden bevestigd met hoogwaardige 2-componenten PU-lijm. Na het lijmen zorgen we ervoor dat het hout stevig op zijn plaats blijft door het gebruik van zeer kleine, koploze nagels om de parketdelen veilig en secuur te bevestigen. Deze nagels zijn zo klein dat ze nauwelijks zichtbaar zijn.

De afwerking

Voordat we beginnen aan de vloerafwerking, voorzien we het hout eerst van een lichte polijsting om eventuele splinters en tekenen van veroudering te verwijderen en voorkomen. Vervolgens is het belangrijk om de eventuele lijmresten weg te halen. Na deze reinigingsstappen wordt de vloer grondig gestofzuigd en behandeld met olie. Zodra de olie is geabsorbeerd, wordt deze gelijkmatig verdeeld en ingewreven met behulp van een boenmachine, op deze manier wordt het volledige hout verzadigd met olie. We verzekeren je van een schoon en prachtig eindresultaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox