Visgraat vloer IJsselstein

Heb jij een project voor een vloer in IJsselstein voor ons?

Offerte aanvragen

Vloer laten leggen in IJsselstein

Zowel in oude als nieuwe woningen blijven houten vloeren onverminderd populair, voornamelijk vanwege hun buitengewone veelzijdigheid. Er is een uitgebreide keuze aan prachtige houtsoorten en schitterende motieven beschikbaar. Overweeg bijvoorbeeld eens visgraat vloer in IJsselstein. Dit patroon kenmerkt zich door houten vloerdelen die loodrecht op elkaar worden geplaatst, waardoor een visgraatpatroon ontstaat dat een gevoel van ruimtelijkheid toevoegt aan elke woning. Voorheen werden smalle vloerdelen traditioneel gebruikt voor visgraat parket in IJsselstein, maar tegenwoordig ziet men ook steeds vaker brede visgraatvloeren. Deze moderne aanpassing sluit perfect aan bij de trend om de vloer volledig te laten harmoniëren met de rest van het interieur.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

Tijdloze en duurzame vloer in IJsselstein

Houten vloeren vormen niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar blinken ook uit in praktische functionaliteit en warmte. Deze eigenschappen maken ze geschikt voor diverse woonstijlen, ongeacht of je nu resideert in een liefdevol gerenoveerd oud pand of in een splinternieuwe woning. De charme van brede visgraatvloeren in IJsselstein gaat verder dan enkel een moderne uitstraling toevoegen aan je interieur; ze dragen ook bij aan een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes. Deze stijl belichaamt een tijdloze elegantie die haar allure behoudt, zelfs wanneer designtrends evolueren en veranderen. Kortom, houten vloeren brengen niet alleen esthetische veelzijdigheid met zich mee, maar ook een blijvende stijl die de tand des tijds doorstaat.

Afwerking van de vloer

De vloerafwerking is net zo belangrijk als het leggen zelf. Eerst polijsten we de vloer om splintertjes en oud hout weg te krijgen. Daarna halen we eventuele lijmresten weg en stofzuigen we de boel. De volgende stap is het aanbrengen van olie. Na het intrekken gebruiken we een boenmachine voor een gelijkmatige verdeling en een goede verzadiging van het hout. Daarna boenen we de vloer droog met poetsdoeken om eventuele olieresten te verwijderen en vuil te voorkomen. Na deze afwerking is het 24 uur wachten voordat je de ruimte weer kunt gebruiken. Ons advies is om nog een dagje te wachten (afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid) voordat je de ruimte verder inricht.

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox