Hongaarse Punt

De Hongaarse Punt

De Hongaarse Punt is een patroonvloer die erg lijkt op de visgraat en is een andere specialiteit van De Visgraat Specialist. Het verschil zit hem in de legmethode. Bij Hongaarse Punt vallen de uiteinden tegen elkaar aan en bij visgraat vloeren niet. Banen en lengte effect is sprekender bij dit patroon.

Hongaarse Punt is, net als visgraat parket, in vele standaardmaten verkrijgbaar, maar optimaal is het effect als u deze patroonvloer helemaal op maat laat maken. En dat is nu precies onze specialiteit. De breedte van de woonruimte is in deze bepalend voor de lengte van de plankjes. Dit kunnen wij voor u uitrekenen.

Op onze Pinterest boards kunt u de verschillen zien tussen de twee vloeren. Als u nog niet een duidelijke voorkeur heeft, kunt u dat wellicht krijgen door de verschillende voorbeelden te bekijken. We hebben tientallen foto’s verzameld met de twee verschillende patronen in verschillende settings: van winkels, restaurants, bars en musea tot woonkamers, badkamers, keukens en toiletruimtes.

Houdt er rekening mee bij het kiezen van dit patroon, dat de prijzen verschillen. Het patroon is ongeveer 10% duurder dan het visgraat patroon. Let daar op als u gebruikt maakt van ons offerte formulier. Voor het op maat maken van dit patroon berekenen we geen meerprijs ten opzichte van de standaardprijs.

 

telefoon: 06 – 53 40 96 37
rekentoolstuur een mail