Heb jij een mooi project voor ons?

Offerte aanvragen

De tijdloze elegantie van de visgraat vloer

Een visgraat vloer leggen is de afgelopen tijd enorm populair geworden. Dit is natuurlijk niet voor niets: de visgraat vloer heeft een tijdloze elegantie en een eigentijdse uitstraling. Het patroon zorgt voor een unieke uitstraling van de ruimte en is daardoor enorm geliefd. Je kunt kiezen uit een pvc-, houten of laminaat vloer die in een visgraatpatroon wordt gelegd. De stroken van dit patroon zijn smaller en korter dan de ‘normale’ stroken en worden haaks tegen elkaar gelegd in een hoek van 90 graden. Dit prachtige patroon siert ondertussen al talloze woonkamers en gebouwen in Nederland.

Voordelen van een visgraat vloer leggen

De visgraat vloeren beschikken over veel verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor zowel klassieke als moderne interieurs. Een vloer met visgraat patroon heeft een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Bovendien laat het een ruimte groter lijken door de manier waarop het patroon gelegd is. Het patroon creëert een optisch effect van ruimte in de kamer. Maak jouw visgraat vloer helemaal uniek, we beschikken over verschillende kleuren en stijlen.

Alle hout en bijmaterialen betrekken wij van de beste parketfabrieken van Nederland en België. Wij gebruiken alleen de beste twee componenten lijmen- en afwerkolie. Wij bieden uitstekende service en 2 jaar volledige garantie op constructie en materiaal.

Duurzaam en een goede prijs

De Visgraat Specialist vloeren hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar en kunnen binnen dei tijd nog drie keer geschuurd en behandeld worden. Onze visgraat vloeren zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook uitermate geschikt voor plaatsing in combinatie met vloerverwarming.

Een goede prijs: We hebben geen winkel of showroom, dus ook geen bijbehorende kosten. Geen verrassingen, want het is mogelijk om je nieuwe parketvloer zelf uit te rekenen met onze rekentool. Onderzoek eerst je persoonlijke smaak met behulp van de pagina’s afmetingenverouderd parket en houtsoorten. Kijk, vergelijk en bereken, of neem direct contact op voor uitleg en een bezoek bij jou thuis. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Bezoek onze showroom

Bij De Visgraat Specialist kun je een ruim assortiment vloerstalen en voorbeelden van legpatronen bekijken. Tijdens een bezoek aan onze showroom in IJsselstein helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Door onze jarenlange ervaring, gedegen kennis van houtsoorten, technieken, werking en afwerking kunnen wij snel inschatten hoe een vloer in jouw ruimte het beste tot zijn recht komt. Plan een afspraak in en laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

Plan je bezoek
buitenkant showroom visgraat specialist
voorbeelden vloeren showroom visgraat specialist
vloerstalen showroom visgraat specialist
vloer voorbeelden showroom visgraat specialist
voorbeel showroom visgraat specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen