Visgraat vloer leggen

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

De tijdloze elegantie van de visgraat vloer

Een visgraat vloer leggen is de afgelopen tijd enorm populair geworden. Dit is natuurlijk niet voor niets: de visgraat vloer heeft een tijdloze elegantie en een eigentijdse uitstraling. Het patroon zorgt voor een unieke uitstraling van de ruimte en is daardoor enorm geliefd. Je kunt kiezen uit een pvc-, houten of laminaat vloer die in een visgraatpatroon wordt gelegd. De stroken van dit patroon zijn smaller en korter dan de ‘normale’ stroken en worden haaks tegen elkaar gelegd in een hoek van 90 graden. Dit prachtige patroon siert ondertussen al talloze woonkamers en gebouwen in Nederland.

Voordelen van een visgraat vloer leggen

Een visgraat vloer beschikt over veel verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor zowel klassieke als moderne interieurs. Een vloer met visgraat patroon heeft een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Bovendien laat het een ruimte groter lijken door de manier waarop het patroon gelegd is. Het patroon creëert een optisch effect van ruimte in de kamer. Maak jouw visgraat vloer helemaal uniek, we beschikken over verschillende kleuren en stijlen.

Alle hout en bijmaterialen betrekken wij van de beste parketfabrieken van Nederland en België. Wij gebruiken alleen de beste twee componenten lijmen- en afwerkolie. Wij bieden uitstekende service en 2 jaar volledige garantie op constructie en materiaal.

Duurzaam en een goede prijs

De Visgraat Specialist vloeren hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar en kunnen binnen dei tijd nog drie keer geschuurd en behandeld worden. Onze visgraat vloeren zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook uitermate geschikt voor plaatsing in combinatie met vloerverwarming.

Een goede prijs: We hebben geen winkel of showroom, dus ook geen bijbehorende kosten. Geen verrassingen, want het is mogelijk om je nieuwe parketvloer zelf uit te rekenen met onze rekentool. Onderzoek eerst je persoonlijke smaak met behulp van de pagina’s afmetingenverouderd parket en houtsoorten. Kijk, vergelijk en bereken, of neem direct contact op voor uitleg en een bezoek bij jou thuis. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox