Heb jij een mooi project voor ons?

Offerte aanvragen

Modern met een traditioneel tintje

Een Hongaarse punt vloer vormt de basis van je interieur en is sfeerbepalend voor de ruimte. Hoewel de Hongaarse punt veel gelijkenissen vertoont met de visgraat vloer, is er één belangrijk verschil tussen beide. Het onderscheidende kenmerk van deze vloerstijl is het legpatroon, waarbij de planken van een Hongaarse punt in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar worden gelegd. Wat de Hongaarse punt vloer extra uniek maakt, is het gevoel van ambacht en vakmanschap dat ermee gepaard gaat. Het leggen van een Hongaarse punt vloer vereist precisie en aandacht voor detail, alleen zo bereik je het perfecte patroon. Creëer een opvallend en elegant uiterlijk dat zowel de traditionele als moderne interieurs goed tot zijn recht laat komen.

Hongaarse punt vloer leggen door De Visgraat Specialist

De Hongaarse punt vloer kan naast het traditionele hout, ook toegepast worden met andere materialen. Één van onze specialiteiten is een patroon in Reclaimed Wood. Dit geeft je de mogelijkheid om de stijl aan te passen aan jouw smaak. Of het nu gaat om een verfijnde en klassieke uitstraling of een moderne sfeer, de Hongaarse punt vloer biedt een veelzijdige en prachtige oplossing voor het pimpen van elke ruimte.

Alle hout en bijmaterialen betrekken wij van de beste parketfabrieken van Nederland en België. Wij gebruiken alleen de beste twee componenten lijmen- en afwerkolie. Wij bieden uitstekende service en 2 jaar volledige garantie op constructie en materiaal.

Duurzaam en een eerlijke prijs

De vloeren van De Visgraat Specialist hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar en kunnen in die tijd nog drie keer geschuurd en behandeld worden. Onze Hongaarse punt vloeren zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook uitermate geschikt voor plaatsing in combinatie met vloerverwarming.

Een goede prijs: We hebben geen winkel of showroom, dus ook niet de bijbehorende kosten. Geen verrassingen: reken zelf uit wat je nieuwe parketvloer zal kosten  met onze rekentool. Onderzoek eerst je persoonlijke smaak met behulp van de pagina’s afmetingenverouderd parket en houtsoorten. Kijk, vergelijk en bereken, of neem direct contact op voor uitleg en een bezoek bij jou thuis. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Bezoek onze showroom

Bij De Visgraat Specialist kun je een ruim assortiment vloerstalen en voorbeelden van legpatronen bekijken. Tijdens een bezoek aan onze showroom in IJsselstein helpen we je graag bij het maken van een keuze. Want niet alleen je eigen smaak en de samenstelling van je interieur is bepalend, ook de lichtinval en de grootte en vorm van de ruimte is van belang. Door onze jarenlange ervaring, gedegen kennis van houtsoorten, technieken, werking en afwerking kunnen wij snel inschatten hoe een vloer in jouw ruimte het beste tot zijn recht komt. Plan een afspraak in en laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

Plan je bezoek
buitenkant showroom visgraat specialist
voorbeelden vloeren showroom visgraat specialist
vloerstalen showroom visgraat specialist
vloer voorbeelden showroom visgraat specialist
voorbeel showroom visgraat specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen