Hongaarse punt vloer leggen

Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Offerte aanvragen

Modern met een traditioneel tintje

Een Hongaarse punt vloer vormt de basis van je interieur en is sfeerbepalend voor de ruimte. Hoewel de Hongaarse punt veel gelijkenissen vertoont met de visgraat vloer, is er één belangrijk verschil tussen beide. Het onderscheidende kenmerk van deze vloerstijl is het legpatroon, waarbij de planken van een Hongaarse punt in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar worden gelegd. Wat de Hongaarse punt vloer extra uniek maakt, is het gevoel van ambacht en vakmanschap dat ermee gepaard gaat. Het leggen van een Hongaarse punt vloer vereist precisie en aandacht voor detail, alleen zo bereik je het perfecte patroon. Creëer een opvallend en elegant uiterlijk dat zowel de traditionele als moderne interieurs goed tot zijn recht laat komen.

Hongaarse punt vloer leggen door De Visgraat Specialist

De Hongaarse punt vloer kan naast het traditionele hout, ook toegepast worden met andere materialen. Één van onze specialiteiten is een patroon in Reclaimed Wood. Dit geeft je de mogelijkheid om de stijl aan te passen aan jouw smaak. Of het nu gaat om een verfijnde en klassieke uitstraling of een moderne sfeer, de Hongaarse punt vloer biedt een veelzijdige en prachtige oplossing voor het pimpen van elke ruimte.

Alle hout en bijmaterialen betrekken wij van de beste parketfabrieken van Nederland en België. Wij gebruiken alleen de beste twee componenten lijmen- en afwerkolie. Wij bieden uitstekende service en 2 jaar volledige garantie op constructie en materiaal.

Duurzaam en een eerlijke prijs

De vloeren van De Visgraat Specialist hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar en kunnen in die tijd nog drie keer geschuurd en behandeld worden. Onze Hongaarse punt vloeren zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook uitermate geschikt voor plaatsing in combinatie met vloerverwarming.

Een goede prijs: We hebben geen winkel of showroom, dus ook niet de bijbehorende kosten. Geen verrassingen: reken zelf uit wat je nieuwe parketvloer zal kosten  met onze rekentool. Onderzoek eerst je persoonlijke smaak met behulp van de pagina’s afmetingenverouderd parket en houtsoorten. Kijk, vergelijk en bereken, of neem direct contact op voor uitleg en een bezoek bij jou thuis. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Hier enkele projecten van De Visgraat Specialist

BEKIJK MEER PROJECTEN

In 4 stappen een nieuwe vloer

Rekentool

Gebruik de tool om een berekening te maken van de kosten van je visgraat vloer.

Specificaties

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m

Prijs

Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox