Project omschrijving

Hongaarse punt – Zeist

Project Zeist

In Zeist hebben we deze Hongaarse Punt vloer op maat gemaakt. Het is in totaal 125 vierkante meter en de vloer is afgewerkt met Monocaot 5% wit. Het eikenhout is licht verouderd.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Hongaarse Punt

Wat is een eikenhouten Hongaarse punt?

Een eikenhouten Hongaarse punt is een vloer met een tijdloos uiterlijk en kwaliteit. Een eikenhouten Hongaarse punt voegt karakter en warmte toe aan elke kamer. Tegelijkertijd gaat eikenhout jarenlang mee, en zal het hout weinig tot niet zal slijten. Een vloer van eikenhout heeft verschillende eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een eikenhouten vloer past bij meerdere interieurstijlen en is veelzijdig. Een eikenhouten vloer is zowel in een klassiek als modern interieur te leggen. Het kan een mooie toevoeging zijn in een keuken of slaapkamer en is een chique keuze voor eet- en woonkamers. De vloeren kunnen worden afgewerkt in verschillende kleuren, waardoor aanpassing naar persoonlijke smaak mogelijk is.
  2. Duurzaam: Een vloer van eikenhout is niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam. Een eikenhouten vloer is slijtvast en hiermee bestand tegen deuken en krassen. Door de vloer goed te onderhouden gaat deze jarenlang mee. Een vloer van eikenhout is hiermee ook een goede investering in jouw huis of andere ruimtes.
  3. Elegantie: Naast dat de vloer duurzaamheid en veelzijdigheid biedt, is een visgraatvloer ook elegant. De eikenhouten vloer geeft een uitnodigende sfeer aan iedere ruimte door zijn warmte en elegantie. Als ruimtes voorzien zijn van eikenhouten voelen sneller gezelliger. De elegantie van een Hongaarse punt kennen we bijvoorbeeld al van historische paleizen en landhuizen.

Een eikenhouten Hongaarse punt resulteert in een unieke en warme uitstraling die zorgt voor een uitnodigende sfeer. De toepasbaarheid en elegantie maken de vloer passend voor verschillende interieurs. De slijtvaste eikenhoutenvloer zorgt ervoor dat je met juist onderhoud jarenlang kunt genieten. De eikenhouten vloeren zijn volledig naar jouw persoonlijke smaak aan te passen, omdat deze in verschillende kleuren afgewerkt kunnen worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw specifieke situatie te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox