Project omschrijving

Visgraatvloer hout gelegd in twee patronen

Project visgraatvloer hout Zeist

Een fantastisch project in Zeist: we hebben daar zowel een Hongaarse Punt gelegd als een kleine Versailles parket vloer. De Hongaarse Punt benadrukt en versterkt prachtig het effect van de smalle hoge ramen. In tegenstelling tot de gebruikelijke keuze om een parket in de lengte te leggen heeft De Visgraat Specialist de eigenaar ervan weten te overtuigen dat het patroon in de breedte in deze ruimte mooier is. Het Versailles patroon, een heel klassiek patroon, contrasteert schitterend in de brede hal met de strak gestucte muren en moderne deuren.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Vloer gelegd in twee patronen
Vloer gelegd in twee patronen
Vloer gelegd in twee patronen

Visgraatvloer hout Hongaarse punt & Versailles

Een vloer van eikenhout staat bekend om zijn tijdloze uiterlijk en hoge kwaliteit. Een eikenhouten Hongaarse punt of Versailles parket vloer voegt warmte en karakter toe aan elke ruimte. Eikenhouten vloeren gaan jarenlang mee en zijn slijtvast, hierdoor zal je weinig tot geen gebruikerssporen op de vloer zien. Een eikenhouten vloer heeft verschillende eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Eikenhout is veelzijdig en past bij een breed scala aan interieurstijlen. Eikenhouten vloeren passen in zowel klassieke als moderne interieurs. De vloer is een chique keuze voor eet- en woonkamers, maar is ook een mooie toevoeging in een keuken of slaapkamer. Eikenhouten vloeren kunnen worden afgewerkt met verschillende kleuren, waardoor deze aan te passen zijn naar jouw persoonlijke smaak.
  2. Duurzaam: Een eikenhouten vloer is niet alleen veelzijdig, maar ook erg duurzaam. Een eikenhouten vloer is slijtvast en hiermee niet snel krassen en of deuken. Een eikenhouten vloer gaat met het juiste onderhoud jarenlang mee. Een eikenhouten vloer is dankzij de duurzaamheid ook een goede investering in je huis of andere ruimtes.
  3. Elegantie: De vloer is naast duurzaam en veelzijdig ook elegant. Een vloer van eikenhout geeft een ruimte een warme en uitnodigende sfeer. Ruimtes voelen sneller gezelliger als deze zijn voorzien van eikenhouten vloer. De elegantie van de Hongaarse punt en de Versailles parket kun je bijvoorbeeld al kennen van landhuizen en historische paleizen.

Een unieke en warme uitstraling kenmerken eikenhout en zorgen voor een uitnodigende sfeer. De vloer is passend in zowel moderne als klassieke interieurs door zijn tijdloze elegantie. Met juist onderhoud kun je jarenlang genieten van een duurzame vloer. Eikenhouten vloeren zijn volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak, omdat afwerking in verschillende kleuren mogelijk is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox