Project omschrijving

Visgraatvloer – De jongste eigenaar!

Project visgraatvloer Bussum

Dit is de jongste eigenaar van een visgraatvloer van De Visgraatspecialist! In Bussum gelegd: een eiken visgraat in de afmeting 45 x 9 cm. Sortering 1bis. In de Monocoat olie met 5% wit.

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

Jongste eigenaar van een visgraat vloer
Visgraatvloer van de jongste eigenaar

Eikenhouten visgraatvloer

Een eikenhouten visgraatvloer staat bekend om zijn tijdloze uiterlijk en uitzonderlijke kwaliteit. U kunt warmte en karakter toevoegen aan elke ruimte door een visgraatvloer neer te leggen. Eikenhout gaat jarenlang mee en zal weinig tot niet slijten, omdat eikenhout slijtvast is. Eikenhout wordt gekenmerkt door meerdere eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een eikenhouten vloer past door zijn veelzijdigheid bij meerdere interieurstijlen. Een eikenhouten vloer past in zowel een modern als klassiek interieur. De vloer is een chique keuze voor eet- en woonkamers, maar kan ook stijlvol zijn in een slaapkamer of keuken. Eikenhout kan in verschillende kleuren worden afgewerkt, waardoor deze aan te passen is naar jouw persoonlijke smaak.
  2. Duurzaam: Naast een elegante look is een eikenhouten vloer ook uiterst duurzaam. Een eikenhouten vloer is slijtvast en hiermee bestand tegen deuken en krassen. Een eikenhouten vloer gaat met het juiste onderhoud jarenlang mee. Een eikenhouten vloer is bovendien een goede investering voor in jouw huis of andere ruimtes, door zijn hoge kwaliteit.
  3. Elegantie: Een eikenhouten vloer is ondanks zijn veelzijdigheid en duurzaamheid ook ontzettend elegant. Een eikenhouten vloer geeft een huis een warme en uitnodigende sfeer. Als ruimtes voorzien zijn van eikenhout voelen ruimtes sneller gezellig. De elegantie van een visgraat vloer is te herkennen van historische paleizen en landhuizen.

Een warme uitstraling die zorgt voor een uitnodigende sfeer is kenmerkend voor een eikenhouten visgraatvloer. De veelzijdigheid en elegantie maken de vloer passend bij zowel klassieke als moderne interieurs. Door juist onderhoud uit te voeren kun je jarenlang genieten van jouw duurzame eikenhoutenvloer. Eikenhouten vloeren kunnen afgewerkt worden met verschillende kleuren, waardoor deze volledig naar persoonlijke smaak zijn te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox