Project omschrijving

Eikenhouten vloer – Blok paneel

Project eikenhouten blok paneel

De Visgraatspecialist is druk met het maken van een verouderde eikenhouten blok paneel vloer. Aankomende week wordt-ie geplaatst in een villa in Bilthoven. Een kijkje in de werkplaats:

Offerte aanvragen

Foto’s van dit project

blok paneel aan het maken
Blok paneel bijna klaar

Eikenhouten blok paneel

Een eikenhouten blok paneel vloer staat bekend als een vloer die warmte en karakter toevoegt aan uw interieur. Door zijn tijdloze uiterlijk en hoogwaardige kwaliteit is dit de vloer voor wie op zoek is naar zowel duurzaamheid als looks. Eikenhout gaat jarenlang mee en zal weinig tot geen gebruikerssporen vertonen, omdat eikenhout slijtvast is. Een eikenhouten blok paneel wordt gekenmerkt door meerdere eigenschappen:

  1. Veelzijdig: Een eikenhouten vloer past door zijn veelzijdigheid in zowel moderne als klassieke interieurs. De vloer is een chique keuze voor in de eet- of woonkamer, maar ook een stijlvolle keuze in een keuken of slaapkamer. Een eikenhouten vloer kan in verschillende kleuren worden afgewerkt, waardoor deze volledig naar eigen smaak is aan te passen.
  2. Duurzaam: Naast de elegante look van een eikenhouten vloer, is deze ook uiterst duurzaam. Een eikenhouten vloer is slijtvast en hiermee bestand tegen deuken en krassen. Een eikenhouten vloer gaat bij juist onderhouden jarenlang mee. Bovendien is een eikenhouten vloer een goede investering in jouw huis of ruimte door zijn hoge kwaliteit.
  3. Elegantie: Een eikenhouten vloer is naast duurzaam en veelzijdig ook zeer chique. Een eikenhouten vloer geeft een ruimte een uitnodigende en warme sfeer. Als ruimtes voorzien zijn van eikenhout ogen deze vaak gezelliger. De elegantie van een blok paneel is te herkennen van historische paleizen en landhuizen.
  4. Personalisatie: Een blok paneel is helemaal naar eigen wens in te richten. Zo kun je kiezen voor verschillende kleurstellingen en afwerking van uw vloer. De vloer wordt hierdoor persoonlijk en kom je niet snel ergens anders tegen. Hierdoor kun je ook de vloer afstemmen op basis van uw interieur, waardoor jouw ruimte een compleet andere uitstraling krijgt.

Een eikenhouten blok paneel is de juiste keuze voor u als je op zoek bent naar een tijdloze, duurzame en elegante vloer. De vloeren passen bij zowel klassieke als moderne interieurs door hun tijdloze uitstraling. Met juist onderhoud kun je jarenlang genieten van uw duurzame eikenhouten vloer. Bovendien kunnen eikenhouten vloeren afgewerkt worden in verschillende kleuren, waardoor je deze volledig naar specifieke smaak kunt aanpassen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw droomvloer werkelijkheid te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

m2
m
Mdf plint incl montage , 2x voor gelakt
m
Type Prijs
Oppervlakte
Ondervloer
Afmeting visgraat
Sortering
Verouderen
Monteren
Randafwerking
Plinten
Prijs per M2 -
Prijs randafwerking -
Prijs plinten -
Prijs totaal -

Heeft u vragen of bent u overtuigd van de mogelijkheden, laat dan hier uw naam, mail en telefoon nummer achter. Dan bellen wij u terug. U ontvangt de offerte die u heeft gemaakt in uw inbox