Blog

Licht verouderd

Het was druk de afgelopen maand: in De Bilt legden wij 55 m2 eiken visgraat in de sortering 1Bis. Deze vloer is licht verouderd, en is gelegd met een band en een bies van wengé. De olie voor de afwerking bevat 5% wit.

Lees meer

Rustieke visgraat

In Houten legden wij afgelopen maand een rustieke visgraat van eiken in de afmeting 55 x 11 cm. Deze klant wilde geen bies, wel een band. De vloer is in de olie gezet met 5% wit.

Lees meer

Teak visgraat, wengé bies en staande sluitfriezen

Dit is een mooi voorbeeld van een teak visgraat vloer met een band, dubbele bies en staande sluitfriezen. We hebben hiervan 50 m2 gelegd in Bilthoven.   Hier onder een licht verouderde eiken visgraat in de sortering premier, met de afmeting 45x9, met een bies van...

Lees meer

Kleine visgraat in Zeist

In Zeist hebben we een visgraat vloer gelegd van 60 vierkante meter. Dit is een goed voorbeeld van een kleine visgraat: 35x7, licht verouderd en in de Monocoat gezet met 5% wit.

Lees meer

Op de cover van Het Parketblad

De Visgraat Specialist staat deze maand op de cover van Het Parketblad, het magazine voor de parketbranche. Binnenin een mooi interview en meer foto's van zijn werk.    

Lees meer

Utrecht

Gelegd in Utrecht: een eiken premier visgraat vloer, licht verouderd en dubbel gerookt.    

Lees meer

telefoon: 06 – 53 40 96 37

rekentoolstuur een mail